Tomat, dansk, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » "Frugt"-grøntsager

Tomat, dansk, rå

Lycopersicon esculentum (L.) Karsten ex Farw.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total11.7 %
   Fedt, total11.2 %
   Kulhydrat, total77 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi84kJ
Protein, total0.7g
   total-N0.1g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total4.6g
   kulhydrat, tilgængelig2.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.9g
Alkohol0g
Aske0.5g
Vand94g

Vitaminer
A-vitamin82.7RE
   Retinol0μg
   ß-caroten992μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1.1aTE
   alfa-tokoferol1.1mg
K-vitamin7.9μg
B1-vitamin, thiamin0.041mg
B2-vitamin, riboflavin0.018mg
Niacin0.817NE
   niacin0.7mg
   tryptofans bidrag0.117mg
B6-vitamin0.084mg
Pantothensyre0.33mg
Biotin1.5μg
Folat31μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin15mg

Mineraler
Natrium, Na6.5mg
Kalium, K216mg
Calcium, Ca8.87mg
Magnesium, Mg6.5mg
Phosphor, P29.1mg
Jern, Fe0.23mg
Kobber, Cu0.039mg
Zink, Zn0.084mg
Jod, I0.2μg
Mangan, Mn0.11mg
Chrom, Cr0.4μg
Selen, Se0.3μg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Fructose1.42g
Glucose0.9g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt2.32g
Stivelse0.09g

Fedtsyrer
C16:00.047g
C18:00.008g
C16:1, n-70.003g
C18:1, n-90.033g
C18:2, n-60.135g
C18:3, n-30.014g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.055g
Sum monoumættede0.036g
Sum polyumættede0.149g
Sum n-3 fedtsyrer0.014g
Sum n-6 fedtsyrer0.135g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin32mg
Leucin28mg
Lysin32mg
Methionin8mg
Cystin6mg
Phenylalanin19mg
Tyrosin26mg
Threonin19mg
Tryptofan7mg
Valin20mg
Arginin26mg
Histidin11mg
Alanin18mg
Asparaginsyre80mg
Glutaminsyre190mg
Glycin20mg
Prolin22mg
Serin25mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0790