Krabbekløer, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Krabbekløer, konserves

Cancer pagurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total81.7 %
   Fedt, total14.4 %
   Kulhydrat, total3.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi475kJ
Protein, total22.9g
   total-N3.7g
Fedt, total1.8g
   mættede fedtsyrer0.2g
   monoumætt. fedtsyrer0.4g
   polyumætt. fedtsyrer0.6g
Kulhydrat, total1.1g
   kulhydrat, tilgængelig1.1g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.9g
Vand72.4g

Vitaminer
A-vitamin650RE
   Retinol650μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin2.4aTE
   alfa-tokoferol2.4mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.05mg
B2-vitamin, riboflavin0.395mg
Niacin6.03NE
   niacin1.7mg
   tryptofans bidrag4.33mg
B6-vitamin0.3mg
Pantothensyre0.71mg
Biotin0μg
Folat20μg
B12-vitamin13.5μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na1000mg
Kalium, K110mg
Calcium, Ca120mg
Magnesium, Mg32mg
Phosphor, P220mg
Jern, Fe3.5mg
Kobber, Cu0.44mg
Zink, Zn11.9mg
Jod, I60μg
Chrom, Cr4.88μg
Selen, Se31μg
Nikkel, Ni3.2μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse1.1g

Fedtsyrer
C12:00g
C14:00.021g
C15:00.01g
C16:00.135g
C17:00.017g
C18:00.063g
C20:00g
C22:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.073g
C18:1, n-90.22g
C20:1, n-110.051g
C22:1, n-90.057g
C18:2, n-60.047g
C18:3, n-30.068g
C20:4, n-60.009g
C20:5, n-30.317g
C22:5, n-30.021g
C22:6, n-30.15g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.246g
Sum monoumættede0.402g
Sum polyumættede0.612g
Sum n-3 fedtsyrer0.555g
Sum n-6 fedtsyrer0.056g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol78mg

Aminosyrer
Isoleucin1100mg
Leucin2000mg
Lysin1800mg
Methionin660mg
Cystin290mg
Phenylalanin920mg
Tyrosin840mg
Threonin1100mg
Tryptofan260mg
Valin1100mg
Arginin1900mg
Histidin440mg
Alanin1500mg
Asparaginsyre2500mg
Glutaminsyre3600mg
Glycin1500mg
Prolin990mg
Serin1200mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0129