Ål, røget - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Ål, røget

Anguilla anguilla
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total23.8 %
   Fedt, total76.2 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 10%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1358kJ
Protein, total19.4g
   total-N3.1g
Fedt, total27.8g
   mættede fedtsyrer7.6g
   monoumætt. fedtsyrer12.2g
   polyumætt. fedtsyrer5.2g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske2.4g
Vand50.2g

Vitaminer
A-vitamin1800RE
   Retinol1800μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin5μg
E-vitamin7.5aTE
   alfa-tokoferol7.5mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.14mg
B2-vitamin, riboflavin0.31mg
Niacin6.63NE
   niacin3.8mg
   tryptofans bidrag2.83mg
B6-vitamin0.15mg
Pantothensyre0.141mg
Folat14μg
B12-vitamin5.8μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na652mg
Kalium, K226mg
Calcium, Ca55mg
Magnesium, Mg21mg
Phosphor, P250mg
Jern, Fe0.65mg
Kobber, Cu0.09mg
Zink, Zn2.6mg
Jod, I25μg
Mangan, Mn0.03mg
Chrom, Cr1.2μg
Selen, Se26.3μg
Nikkel, Ni0.17μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:01.52g
C16:05.36g
C18:00.892g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-72.32g
C18:1, n-97.85g
C18:1, n-70g
C20:1, n-111.34g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110.803g
C24:1, n-90.179g
C18:2, n-60.892g
C18:3, n-30.357g
C18:4, n-30.268g
C20:5, n-31.16g
C22:5, n-30.624g
C22:6, n-31.96g
Andre fedtsyrer0.714g

Fedtsyresummer
Sum mættede7.77g
Sum monoumættede12.5g
Sum polyumættede5.35g
Sum n-3 fedtsyrer4.28g
Sum n-6 fedtsyrer0.873g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol108mg

Aminosyrer
Isoleucin960mg
Leucin1500mg
Lysin1800mg
Methionin560mg
Cystin150mg
Phenylalanin810mg
Tyrosin680mg
Threonin870mg
Tryptofan170mg
Valin1100mg
Arginin1100mg
Histidin780mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1900mg
Glutaminsyre2500mg
Glycin1100mg
Prolin840mg
Serin840mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0354