Lammekød, rygstykke, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Fåre- og lammekød

Lammekød, rygstykke, råt

Ovis aries
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total18.8 %
   Fedt, total81.2 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 27%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1401kJ
Protein, total15.8g
   total-N2.5g
Fedt, total30.6g
   mættede fedtsyrer14.9g
   monoumætt. fedtsyrer11.6g
   polyumætt. fedtsyrer1.4g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.7g
Vand52.4g

Vitaminer
A-vitamin45RE
   Retinol45μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.4μg
E-vitamin0.7aTE
   alfa-tokoferol0.7mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.09mg
B2-vitamin, riboflavin0.16mg
Niacin6.5NE
   niacin4mg
   tryptofans bidrag2.5mg
B6-vitamin0.15mg
Pantothensyre0.55mg
Biotin1μg
Folat1.4μg
B12-vitamin1μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na61mg
Kalium, K230mg
Calcium, Ca13.3mg
Magnesium, Mg17mg
Phosphor, P198mg
Jern, Fe1.2mg
Kobber, Cu0.16mg
Zink, Zn2.1mg
Jod, I0.7μg
Mangan, Mn0.01mg
Chrom, Cr8.1μg
Selen, Se1.4μg
Nikkel, Ni2.14μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:01.54g
C15:00.17g
C16:06.91g
C17:00.29g
C18:05.96g
C16:1, n-70.37g
C18:1, n-910.9g
C18:2, n-60.71g
C18:3, n-30.71g

Fedtsyresummer
Sum mættede14.9g
Sum monoumættede11.6g
Sum polyumættede1.42g
Sum n-3 fedtsyrer0.71g
Sum n-6 fedtsyrer0.71g
Transfedtsyrer, total1.95g

Cholesterol
Cholesterol82mg

Aminosyrer
Isoleucin780mg
Leucin1300mg
Lysin1400mg
Methionin400mg
Cystin130mg
Phenylalanin630mg
Tyrosin630mg
Threonin680mg
Tryptofan150mg
Valin860mg
Arginin1100mg
Histidin460mg
Alanin990mg
Asparaginsyre1400mg
Glutaminsyre2300mg
Glycin830mg
Prolin730mg
Serin630mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0942