Dild, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Krydderurter

Dild, rå

Anethum graveolens L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total27 %
   Fedt, total19 %
   Kulhydrat, total54 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 10%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi200kJ
Protein, total3.5g
   total-N0.6g
Fedt, total1.1g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0.8g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total7g
   kulhydrat, tilgængelig4.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2.1g
Alkohol0g
Aske2.5g
Vand86g

Vitaminer
A-vitamin499RE
   Retinol0μg
   ß-caroten5982μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1.7aTE
   alfa-tokoferol1.7mg
B1-vitamin, thiamin0.19mg
B2-vitamin, riboflavin0.43mg
Niacin3.5NE
   niacin2.4mg
   tryptofans bidrag1.1mg
B6-vitamin0.3mg
Pantothensyre0.3mg
Biotin0.4μg
Folat116μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin70mg

Mineraler
Natrium, Na27mg
Kalium, K647mg
Calcium, Ca202mg
Magnesium, Mg28mg
Phosphor, P51.9mg
Jern, Fe5.5mg
Kobber, Cu0.22mg
Zink, Zn1.8mg
Jod, I3.9μg
Mangan, Mn2.7mg
Chrom, Cr20.3μg
Selen, Se2.7μg
Nikkel, Ni5.7μg

Kulhydrater
C12:00.001g
C14:00.001g
C16:00.046g
C18:00.008g
C16:1, n-70.004g
C18:1, n-90.747g
C18:2, n-60.077g
C18:3, n-30.012g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.056g
Sum monoumættede0.751g
Sum polyumættede0.089g
Sum n-3 fedtsyrer0.012g
Sum n-6 fedtsyrer0.077g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan66mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0045