Stikkelsbær, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Bærfrugt

Stikkelsbær, rå

Ribes uva-crispa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total7.3 %
   Fedt, total10.9 %
   Kulhydrat, total81.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 2%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi180kJ
Protein, total0.9g
   total-N0.1g
Fedt, total0.6g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total10.1g
   kulhydrat, tilgængelig6.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3.2g
Alkohol0g
Aske0.4g
Vand87.9g

Vitaminer
A-vitamin6.83RE
   Retinol0μg
   ß-caroten82μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1aTE
   alfa-tokoferol1mg
B1-vitamin, thiamin0.011mg
B2-vitamin, riboflavin0.025mg
Niacin0.4NE
   niacin0.25mg
   tryptofans bidrag0.15mg
B6-vitamin0.015mg
Pantothensyre0.286mg
Biotin0.5μg
Folat11.7μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin33mg

Mineraler
Natrium, Na2mg
Kalium, K176mg
Calcium, Ca26.5mg
Magnesium, Mg8mg
Phosphor, P23.6mg
Jern, Fe0.4mg
Kobber, Cu0.056mg
Zink, Zn0.16mg
Jod, I0.3μg
Mangan, Mn0.17mg
Chrom, Cr0.3μg
Selen, Se0.068μg
Nikkel, Ni2.54μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt3g

Fedtsyrer
C16:00.07g
C18:00.008g
C16:1, n-70.005g
C18:1, n-90.061g
C18:2, n-60.174g
C18:3, n-30.122g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.078g
Sum monoumættede0.066g
Sum polyumættede0.296g
Sum n-3 fedtsyrer0.122g
Sum n-6 fedtsyrer0.174g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan9mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0279