Fersken, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Fersken, konserves

Prunus persica (L.) Batsch
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total2.6 %
   Fedt, total2.3 %
   Kulhydrat, total95 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi313kJ
Protein, total0.5g
   total-N0.1g
Fedt, total0.2g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total18.1g
   kulhydrat, tilgængelig16.9g
   tilsat sukker7.6g
   kostfibre1.2g
Alkohol0g
Aske0.2g
Vand81.8g

Vitaminer
A-vitamin20.8RE
   Retinol0μg
   ß-caroten250μg
D-vitamin0μg
E-vitamin5.1aTE
   alfa-tokoferol5.1mg
B1-vitamin, thiamin0.01mg
B2-vitamin, riboflavin0.025mg
Niacin0.633NE
   niacin0.6mg
   tryptofans bidrag0.033mg
B6-vitamin0.019mg
Pantothensyre0.05mg
Biotin0.2μg
Folat9.1μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin4mg

Mineraler
Natrium, Na1mg
Kalium, K150mg
Calcium, Ca5.32mg
Magnesium, Mg5.5mg
Phosphor, P16.9mg
Jern, Fe0.15mg
Kobber, Cu0.043mg
Zink, Zn0.31mg
Jod, I1.8μg
Mangan, Mn0.05mg
Chrom, Cr0.3μg
Selen, Se0.156μg
Nikkel, Ni16.7μg

Kulhydrater
Fructose1.2g
Glucose1g
Saccharose14.2g
Sukkerarter, ialt16.4g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C16:00.016g
C18:00.002g
C16:1, n-70.002g
C18:1, n-90.06g
C18:2, n-60.078g
C18:3, n-30.002g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.018g
Sum monoumættede0.062g
Sum polyumættede0.08g
Sum n-3 fedtsyrer0.002g
Sum n-6 fedtsyrer0.078g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin8mg
Leucin16mg
Lysin18mg
Methionin18mg
Cystin5mg
Phenylalanin10mg
Tyrosin12mg
Threonin16mg
Tryptofan2mg
Valin24mg
Arginin10mg
Histidin10mg
Alanin24mg
Asparaginsyre54mg
Glutaminsyre82mg
Glycin9mg
Prolin16mg
Serin20mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0050