Musling, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Musling, konserves

Mytilus edulis
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total66.4 %
   Fedt, total26.2 %
   Kulhydrat, total7.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi432kJ
Protein, total17g
   total-N2.7g
Fedt, total3g
   mættede fedtsyrer0.6g
   monoumætt. fedtsyrer0.3g
   polyumætt. fedtsyrer1g
Kulhydrat, total1.9g
   kulhydrat, tilgængelig1.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske3g
Vand75.1g

Vitaminer
A-vitamin21.1RE
   Retinol21.1μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
   D3 cholecalciferol0μg
E-vitamin3.5aTE
   alfa-tokoferol3.5mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.01mg
B2-vitamin, riboflavin0.11mg
Niacin4.67NE
   niacin1mg
   tryptofans bidrag3.67mg
B6-vitamin0.08mg
Folat27μg
B12-vitamin10.2μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na880mg
Kalium, K98mg
Calcium, Ca57mg
Magnesium, Mg42mg
Phosphor, P189mg
Jern, Fe8.44mg
Kobber, Cu0.159mg
Zink, Zn3.56mg
Jod, I197μg
Mangan, Mn0.7mg
Chrom, Cr31.6μg
Selen, Se57.2μg
Nikkel, Ni83.5μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.111g
C16:00.334g
C18:00.111g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.222g
C18:1, n-90g
C18:1, n-70.111g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30.111g
C20:5, n-30.445g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30.445g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.556g
Sum monoumættede0.333g
Sum polyumættede1g
Sum n-3 fedtsyrer1g
Sum n-6 fedtsyrer0g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol38mg

Aminosyrer
Isoleucin820mg
Leucin1300mg
Lysin1400mg
Methionin460mg
Cystin270mg
Phenylalanin710mg
Tyrosin710mg
Threonin790mg
Tryptofan220mg
Valin1100mg
Arginin1300mg
Histidin410mg
Alanin950mg
Asparaginsyre1900mg
Glutaminsyre2400mg
Glycin870mg
Prolin710mg
Serin870mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0188