Laks, gravad - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Laks, gravad

Salmo salar
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total47.6 %
   Fedt, total46.1 %
   Kulhydrat, total6.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi748kJ
Protein, total21.2g
   total-N3.4g
Fedt, total9.2g
   mættede fedtsyrer1.7g
   monoumætt. fedtsyrer2.3g
   polyumætt. fedtsyrer2.5g
Kulhydrat, total2.8g
   kulhydrat, tilgængelig2.8g
   tilsat sukker2.8g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske5.9g
Vand61g

Vitaminer
A-vitamin30RE
   Retinol30μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin30μg
E-vitamin1.3aTE
   alfa-tokoferol1.3mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.2mg
B2-vitamin, riboflavin0.15mg
Niacin10.7NE
   niacin7mg
   tryptofans bidrag3.67mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na1930mg
Kalium, K295mg
Calcium, Ca26mg
Phosphor, P210mg
Jern, Fe0.38mg
Nikkel, Ni2.29μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt2.8g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.297g
C16:01.19g
C18:00.198g
C16:1, n-70.396g
C18:1, n-91.78g
C20:1, n-110.099g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.297g
C18:3, n-30.198g
C20:5, n-30.495g
C22:5, n-30.198g
C22:6, n-31.29g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.68g
Sum monoumættede2.28g
Sum polyumættede2.48g
Sum n-3 fedtsyrer2.18g
Sum n-6 fedtsyrer0.297g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol70mg

Aminosyrer
Isoleucin1100mg
Leucin1700mg
Lysin1900mg
Methionin640mg
Cystin140mg
Phenylalanin850mg
Tyrosin710mg
Threonin950mg
Tryptofan220mg
Valin1200mg
Arginin2400mg
Histidin480mg
Alanin1300mg
Asparaginsyre2000mg
Glutaminsyre2800mg
Glycin1000mg
Prolin750mg
Serin810mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0898