Persille, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Krydderurter

Persille, rå

Petroselium crispum (Miller) Nyman ex A.W. Hill
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total25.7 %
   Fedt, total18.7 %
   Kulhydrat, total55.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi206kJ
Protein, total3.7g
   total-N0.6g
Fedt, total1.2g
   mættede fedtsyrer0.2g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.7g
Kulhydrat, total8g
   kulhydrat, tilgængelig3.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre4.1g
Alkohol0g
Aske2.1g
Vand85.2g

Vitaminer
A-vitamin474RE
   Retinol0μg
   ß-caroten5690μg
D-vitamin0μg
E-vitamin2.7aTE
   alfa-tokoferol2.7mg
K-vitamin790μg
B1-vitamin, thiamin0.12mg
B2-vitamin, riboflavin0.3mg
Niacin2.63NE
   niacin1.7mg
   tryptofans bidrag0.933mg
B6-vitamin0.2mg
Pantothensyre0.3mg
Biotin0.4μg
Folat116μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin308mg

Mineraler
Natrium, Na64mg
Kalium, K641mg
Calcium, Ca185mg
Magnesium, Mg29mg
Phosphor, P72mg
Jern, Fe3.6mg
Kobber, Cu0.09mg
Zink, Zn0.46mg
Jod, I13.5μg
Mangan, Mn2.7mg
Chrom, Cr7μg
Selen, Se0.1μg
Nikkel, Ni50μg

Kulhydrater
Fructose0.3g
Glucose0.5g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0.8g
Stivelse0.43g

Fedtsyrer
C16:00.156g
C18:00.007g
C16:1, n-70.027g
C18:2, n-60.273g
C18:3, n-30.456g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.163g
Sum monoumættede0.027g
Sum polyumættede0.73g
Sum n-3 fedtsyrer0.456g
Sum n-6 fedtsyrer0.273g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin150mg
Leucin260mg
Lysin230mg
Methionin52mg
Cystin18mg
Phenylalanin180mg
Tyrosin100mg
Threonin150mg
Tryptofan56mg
Valin210mg
Arginin150mg
Histidin77mg
Alanin240mg
Asparaginsyre370mg
Glutaminsyre310mg
Glycin180mg
Prolin270mg
Serin170mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0209