Skorzonnerrod, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Rod- og knoldgrøntsager

Skorzonnerrod, rå

Scorzonera hispanica L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total14.8 %
   Fedt, total2 %
   Kulhydrat, total83.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 37%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi350kJ
Protein, total3.3g
   total-N0.5g
Fedt, total0.2g
Kulhydrat, total18.6g
   kulhydrat, tilgængelig15.3g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3.3g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand77g

Vitaminer
A-vitamin1.67RE
   Retinol0μg
   ß-caroten20μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.8aTE
   alfa-tokoferol0.8mg
B1-vitamin, thiamin0.15mg
B2-vitamin, riboflavin0.05mg
Niacin0.6NE
   niacin0.3mg
   tryptofans bidrag0.3mg
B6-vitamin0.07mg
B12-vitamin0μg
C-vitamin3mg

Mineraler
Natrium, Na4.5mg
Kalium, K387mg
Calcium, Ca24.1mg
Magnesium, Mg32.1mg
Phosphor, P94mg
Jern, Fe0.7mg
Kobber, Cu0.12mg
Jod, I0.2μg
Nikkel, Ni4.8μg

Kulhydrater
Stivelse0g

Fedtsyrer
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0518