Oksetalg - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksetalg

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total2.3 %
   Fedt, total97.7 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi3600kJ
Protein, total5g
   total-N0.8g
Fedt, total95g
   mættede fedtsyrer47.3g
   monoumætt. fedtsyrer39.7g
   polyumætt. fedtsyrer3.8g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0g
Vand0g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin2.3μg
E-vitamin1.1aTE
   alfa-tokoferol1.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0mg
B2-vitamin, riboflavin0mg
Niacin1.83NE
   niacin0mg
   tryptofans bidrag1.83mg
B6-vitamin0mg
Pantothensyre0mg
Folat0μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg
   L-ascorbinsyre0mg

Mineraler
Natrium, Na0mg
Kalium, K0mg
Calcium, Ca0mg
Magnesium, Mg0mg
Phosphor, P0mg
Jern, Fe0mg
Zink, Zn0mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00.856g
C14:03.52g
C16:023.7g
C18:018g
C16:1, n-74g
C18:1, n-934.3g
C20:1, n-110.285g
C22:1, n-90g
C18:2, n-62.95g
C18:3, n-30.571g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede47.3g
Sum monoumættede39.7g
Sum polyumættede3.79g
Sum n-3 fedtsyrer0.571g
Sum n-6 fedtsyrer2.95g
Transfedtsyrer, total2.73g

Cholesterol
Cholesterol109mg

Aminosyrer
Isoleucin150mg
Leucin300mg
Lysin340mg
Methionin44mg
Cystin36mg
Phenylalanin180mg
Tyrosin100mg
Threonin140mg
Tryptofan110mg
Valin220mg
Arginin270mg
Histidin130mg
Alanin310mg
Asparaginsyre360mg
Glutaminsyre380mg
Glycin620mg
Prolin540mg
Serin180mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0930