Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fedtsoffer og fedtstofprodukter » Margariner

Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total0.1 %
   Fedt, total99.9 %
   Kulhydrat, total0.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi2971kJ
Protein, total0.1g
   total-N0g
Fedt, total80.2g
   mættede fedtsyrer31.3g
   monoumætt. fedtsyrer27.5g
   polyumætt. fedtsyrer15.9g
Kulhydrat, total0.1g
   kulhydrat, tilgængelig0.1g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske2.8g
Vand16g

Vitaminer
A-vitamin810RE
   Retinol780μg
   ß-caroten360μg
D-vitamin0μg
E-vitamin8.5aTE
   alfa-tokoferol8.5mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.007mg
B2-vitamin, riboflavin0.025mg
Niacin0NE
   niacin0mg
B6-vitamin0.003mg
Pantothensyre0mg
Biotin0μg
Folat2μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na592mg
Kalium, K52mg
Calcium, Ca10mg
Magnesium, Mg1.9mg
Phosphor, P10mg
Jern, Fe0.06mg
Kobber, Cu0.01mg
Zink, Zn0.05mg
Jod, I1.5μg
Mangan, Mn0.012mg
Chrom, Cr9.2μg
Selen, Se0μg
Nikkel, Ni10.3μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C8:00.35g
C10:00.12g
C12:05.6g
C14:02.11g
C16:014.8g
C18:08.3g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-925.9g
C18:1, n-71.13g
C20:1, n-110.51g
C22:1, n-90g
C24:1, n-90g
C18:2, n-612.8g
C18:3, n-33.12g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer1.6g

Fedtsyresummer
Sum mættede31.3g
Sum monoumættede27.5g
Sum polyumættede15.9g
Sum n-3 fedtsyrer3.12g
Sum n-6 fedtsyrer12.8g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1253