Frugtpålæg, figen - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Frugtpålæg, figen

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total3 %
   Fedt, total12.2 %
   Kulhydrat, total84.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1335kJ
Protein, total2.5g
   total-N0.4g
Fedt, total4.5g
   mættede fedtsyrer1.6g
   monoumætt. fedtsyrer1.5g
   polyumætt. fedtsyrer1.1g
Kulhydrat, total70.2g
   kulhydrat, tilgængelig62.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre7.5g
Alkohol0g
Aske1.7g
Vand21.2g

Vitaminer
A-vitamin3.9RE
   Retinol0μg
   ß-caroten46.8μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.807aTE
   alfa-tokoferol0.807mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.054mg
B2-vitamin, riboflavin0.096mg
Niacin1.6NE
   niacin0.947mg
   tryptofans bidrag0.651mg
B6-vitamin0.12mg
Pantothensyre0.592mg
Biotin0.46μg
Folat14.7μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin2.06mg
   L-ascorbinsyre0.552mg

Mineraler
Natrium, Na43mg
Kalium, K787mg
Calcium, Ca114mg
Magnesium, Mg69.4mg
Phosphor, P66.3mg
Jern, Fe1.51mg
Kobber, Cu0.241mg
Zink, Zn2.97mg
Jod, I1.41μg
Mangan, Mn0.436mg
Chrom, Cr40.2μg
Selen, Se1μg
Nikkel, Ni76.4μg

Kulhydrater
Fructose8.62g
Glucose8.57g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose14.9g
Sukkerarter, ialt56.4g
Stivelse0.138g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00.003g
C8:00.05g
C10:00.056g
C12:00.705g
C14:00.249g
C16:00.29g
C18:00.094g
C16:1, n-70.011g
C18:1, n-91.49g
C20:1, n-110.023g
C22:1, n-90.002g
C18:2, n-60.714g
C18:3, n-30.255g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.46g
Sum monoumættede1.53g
Sum polyumættede0.971g
Sum n-3 fedtsyrer0.255g
Sum n-6 fedtsyrer0.714g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin69mg
Leucin110mg
Lysin89mg
Methionin25mg
Cystin44mg
Phenylalanin65mg
Tyrosin81mg
Threonin73mg
Tryptofan39mg
Valin93mg
Arginin69mg
Histidin36mg
Alanin140mg
Asparaginsyre400mg
Glutaminsyre250mg
Glycin97mg
Prolin160mg
Serin110mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0685