Reje, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Skaldyr

Reje, dybfrost

Pandalus borealis
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total87.2 %
   Fedt, total12.8 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 31%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi326kJ
Protein, total16.8g
   total-N2.7g
Fedt, total1.1g
   mættede fedtsyrer0.2g
   monoumætt. fedtsyrer0.3g
   polyumætt. fedtsyrer0.4g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.6g
Vand80.9g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.5μg
E-vitamin4aTE
   alfa-tokoferol4mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.06mg
B2-vitamin, riboflavin0.045mg
Niacin4.67NE
   niacin1.5mg
   tryptofans bidrag3.17mg
B6-vitamin0.125mg
Pantothensyre0.28mg
Biotin1μg
Folat20μg
B12-vitamin1.7μg
C-vitamin1.5mg

Mineraler
Natrium, Na578mg
Kalium, K83.6mg
Calcium, Ca86mg
Magnesium, Mg27.9mg
Phosphor, P113mg
Jern, Fe0.259mg
Kobber, Cu0.407mg
Zink, Zn1.71mg
Jod, I14.1μg
Mangan, Mn0.053mg
Chrom, Cr1.56μg
Selen, Se22.3μg
Nikkel, Ni2.49μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.196g
C18:00g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.098g
C18:1, n-90.098g
C18:1, n-70.098g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30.196g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30.196g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.196g
Sum monoumættede0.293g
Sum polyumættede0.391g
Sum n-3 fedtsyrer0.392g
Sum n-6 fedtsyrer0g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol160mg

Aminosyrer
Isoleucin890mg
Leucin1300mg
Lysin1500mg
Methionin480mg
Cystin110mg
Phenylalanin730mg
Tyrosin650mg
Threonin650mg
Tryptofan190mg
Valin890mg
Arginin1300mg
Histidin350mg
Alanin910mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre2400mg
Glycin970mg
Prolin670mg
Serin750mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0218