Brasen, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Ferskvandsfisk

Brasen, rå

Abramis spp.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total65.1 %
   Fedt, total34.9 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 40%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi432kJ
Protein, total16.7g
   total-N2.7g
Fedt, total4g
   mættede fedtsyrer0.8g
   monoumætt. fedtsyrer2.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.7g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand77g

Vitaminer
A-vitamin14RE
   Retinol14μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin5.5μg
E-vitamin1.3aTE
   alfa-tokoferol1.3mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.07mg
B2-vitamin, riboflavin0.07mg
Niacin6.5NE
   niacin4mg
   tryptofans bidrag2.5mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na43mg
Kalium, K350mg
Calcium, Ca63mg
Magnesium, Mg26mg
Phosphor, P210mg
Jern, Fe0.44mg
Kobber, Cu0.028mg
Zink, Zn0.42mg
Jod, I7μg
Mangan, Mn0.087mg
Chrom, Cr5.6μg
Selen, Se24μg
Nikkel, Ni10μg

Kulhydrater
Lactose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C12:00g
C14:00.113g
C16:00.527g
C18:00.076g
C18:2, n-60.076g
C18:3, n-30.094g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.782g
Sum monoumættede2.07g
Sum polyumættede0.737g
Sum n-3 fedtsyrer0.094g
Sum n-6 fedtsyrer0.076g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol66mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0907