Hvidløg, tørret, pulver - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Krydderurter

Hvidløg, tørret, pulver

Allium sativum L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total18.4 %
   Fedt, total2 %
   Kulhydrat, total79.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1462kJ
Protein, total16.8g
   total-N2.7g
Fedt, total0.8g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.4g
Kulhydrat, total72.7g
   kulhydrat, tilgængelig62.8g
   tilsat sukker0g
   kostfibre9.9g
Alkohol0g
Aske3.3g
Vand6.5g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.466mg
B2-vitamin, riboflavin0.152mg
Niacin3.69NE
   niacin0.692mg
   tryptofans bidrag3mg
B12-vitamin0μg
C-vitamin3.58mg
   L-ascorbinsyre3.58mg

Mineraler
Natrium, Na26mg
Kalium, K1101mg
Calcium, Ca80mg
Magnesium, Mg58mg
Phosphor, P417mg
Jern, Fe2.75mg
Zink, Zn2.63mg

Kulhydrater
C10:00.003g
C16:00.139g
C18:1, n-90.018g
C18:2, n-60.368g
C18:3, n-30.032g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.142g
Sum monoumættede0.018g
Sum polyumættede0.4g
Sum n-3 fedtsyrer0.032g
Sum n-6 fedtsyrer0.367g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin560mg
Leucin810mg
Lysin730mg
Methionin200mg
Cystin170mg
Phenylalanin480mg
Tyrosin220mg
Threonin400mg
Tryptofan180mg
Valin780mg
Arginin1700mg
Histidin300mg
Alanin350mg
Asparaginsyre1300mg
Glutaminsyre2100mg
Glycin540mg
Prolin260mg
Serin510mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0090