Svinespæk, rygspæk - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinespæk, rygspæk

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total3 %
   Fedt, total97 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi2749kJ
Protein, total5g
   total-N0.8g
Fedt, total72g
   mættede fedtsyrer26.4g
   monoumætt. fedtsyrer30.5g
   polyumætt. fedtsyrer8.06g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.1g
Vand8.8g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin1.43μg
   D3 cholecalciferol0.48μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.19μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.054mg
B2-vitamin, riboflavin0.073mg
Niacin1.4NE
   niacin0.5mg
   tryptofans bidrag0.9mg
B6-vitamin0.025mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin0μg
Folat0μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na35mg
Kalium, K25mg
Calcium, Ca4mg
Magnesium, Mg1mg
Phosphor, P26mg
Jern, Fe0.16mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C10:00.066g
C12:00.11g
C14:01.09g
C16:016.3g
C18:08.68g
C20:00.18g
C16:1, n-71.75g
C18:1, n-925.5g
C18:1, n-72.68g
C20:1, n-110.53g
C18:2, n-67.39g
C18:3, n-30.67g
Andre fedtsyrer1.05g

Fedtsyresummer
Sum mættede26.4g
Sum monoumættede30.5g
Sum polyumættede8.06g
Sum n-3 fedtsyrer0.67g
Sum n-6 fedtsyrer7.39g
Transfedtsyrer, total0.33g

Cholesterol
Cholesterol83mg

Aminosyrer
Isoleucin240mg
Leucin360mg
Lysin440mg
Methionin120mg
Cystin33mg
Phenylalanin180mg
Tyrosin170mg
Threonin210mg
Tryptofan54mg
Valin260mg
Arginin300mg
Histidin180mg
Alanin300mg
Asparaginsyre440mg
Glutaminsyre650mg
Glycin260mg
Prolin200mg
Serin190mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0288