Svinekotelet, fadkotelet, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekotelet, fadkotelet, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total47.3 %
   Fedt, total52.7 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi733kJ
Protein, total20.7g
   total-N3.32g
Fedt, total10.3g
   mættede fedtsyrer3.78g
   monoumætt. fedtsyrer4.36g
   polyumætt. fedtsyrer1.16g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand68.5g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.59μg
   D3 cholecalciferol0.11μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.1μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.752mg
B2-vitamin, riboflavin0.15mg
Niacin10.1NE
   niacin6.3mg
   tryptofans bidrag3.83mg
B6-vitamin0.309mg
Pantothensyre0.79mg
Biotin0.79μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na83mg
Kalium, K332mg
Calcium, Ca7mg
Magnesium, Mg21mg
Phosphor, P193mg
Jern, Fe0.71mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1.1μg
Mangan, Mn0.013mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g
Kostfibre, total (AOAC)0g

Fedtsyrer
C10:00.009g
C12:00.016g
C14:00.16g
C16:02.33g
C18:01.24g
C20:00.025g
C16:1, n-70.25g
C18:1, n-93.65g
C18:1, n-70.38g
C20:1, n-110.076g
C18:2, n-61.06g
C18:3, n-30.095g
Andre fedtsyrer0.15g

Fedtsyresummer
Sum mættede3.78g
Sum monoumættede4.36g
Sum polyumættede1.16g
Sum n-3 fedtsyrer0.095g
Sum n-6 fedtsyrer1.06g
Transfedtsyrer, total0.047g

Cholesterol
Cholesterol63mg

Aminosyrer
Isoleucin1000mg
Leucin1490mg
Lysin1830mg
Methionin500mg
Cystin140mg
Phenylalanin760mg
Tyrosin700mg
Threonin860mg
Tryptofan230mg
Valin1100mg
Arginin1230mg
Histidin760mg
Alanin1230mg
Asparaginsyre1830mg
Glutaminsyre2690mg
Glycin1060mg
Prolin830mg
Serin800mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5016