Svinekød, kæbeklump, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, kæbeklump, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total65.8 %
   Fedt, total34.2 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi550kJ
Protein, total21.5g
   total-N3.43g
Fedt, total5g
   mættede fedtsyrer1.83g
   monoumætt. fedtsyrer2.12g
   polyumætt. fedtsyrer0.56g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand72.7g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.52μg
   D3 cholecalciferol0.08μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.09μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.801mg
B2-vitamin, riboflavin0.153mg
Niacin10.7NE
   niacin6.9mg
   tryptofans bidrag3.83mg
B6-vitamin0.337mg
Pantothensyre0.85mg
Biotin0.85μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na56mg
Kalium, K356mg
Calcium, Ca4mg
Magnesium, Mg23mg
Phosphor, P207mg
Jern, Fe0.48mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I0.7μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g
Kostfibre, total (AOAC)0g

Fedtsyrer
C10:00.005g
C12:00.008g
C14:00.076g
C16:01.13g
C18:00.6g
C20:00.012g
C16:1, n-70.12g
C18:1, n-91.77g
C18:1, n-70.19g
C20:1, n-110.037g
C18:2, n-60.51g
C18:3, n-30.046g
Andre fedtsyrer0.073g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.83g
Sum monoumættede2.12g
Sum polyumættede0.56g
Sum n-3 fedtsyrer0.046g
Sum n-6 fedtsyrer0.51g
Transfedtsyrer, total0.023g

Cholesterol
Cholesterol61mg

Aminosyrer
Isoleucin1030mg
Leucin1540mg
Lysin1890mg
Methionin510mg
Cystin140mg
Phenylalanin790mg
Tyrosin720mg
Threonin890mg
Tryptofan230mg
Valin1130mg
Arginin1270mg
Histidin790mg
Alanin1270mg
Asparaginsyre1890mg
Glutaminsyre2780mg
Glycin1100mg
Prolin860mg
Serin820mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5007