Oksekød, mørbrad, afpudset, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, mørbrad, afpudset, rå

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total56.6 %
   Fedt, total40.5 %
   Kulhydrat, total2.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi594kJ
Protein, total20g
   total-N3.2g
Fedt, total6.4g
   mættede fedtsyrer2.7g
   monoumætt. fedtsyrer2.7g
   polyumætt. fedtsyrer0.6g
Kulhydrat, total1g
   kulhydrat, tilgængelig1g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand72.7g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.4μg
E-vitamin0.195aTE
   alfa-tokoferol0.195mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.077mg
B2-vitamin, riboflavin0.22mg
Niacin9.67NE
   niacin6mg
   tryptofans bidrag3.67mg
B6-vitamin0.33mg
Pantothensyre0.9mg
Biotin0μg
Folat12.3μg
B12-vitamin2.38μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na60mg
Kalium, K340mg
Calcium, Ca4.51mg
Magnesium, Mg22.9mg
Phosphor, P210mg
Jern, Fe2.47mg
Kobber, Cu0.09mg
Zink, Zn2.97mg
Jod, I0.8μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr23.2μg
Selen, Se9.1μg
Nikkel, Ni1.4μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.158g
C16:01.58g
C18:00.947g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.158g
C18:1, n-92.53g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.474g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede2.68g
Sum monoumættede2.68g
Sum polyumættede0.631g
Sum n-3 fedtsyrer0g
Sum n-6 fedtsyrer0.474g
Transfedtsyrer, total0.147g

Cholesterol
Cholesterol58mg

Aminosyrer
Isoleucin960mg
Leucin1500mg
Lysin1700mg
Methionin510mg
Cystin140mg
Phenylalanin800mg
Tyrosin670mg
Threonin860mg
Tryptofan220mg
Valin1100mg
Arginin1200mg
Histidin670mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre2800mg
Glycin1000mg
Prolin830mg
Serin800mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0428