Svinekød, filet royal af svinefilet, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, filet royal af svinefilet, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total90.1 %
   Fedt, total9.9 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi420kJ
Protein, total22.3g
   total-N3.58g
Fedt, total1.1g
   mættede fedtsyrer0.4g
   monoumætt. fedtsyrer0.47g
   polyumætt. fedtsyrer0.12g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand75.7g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.47μg
   D3 cholecalciferol0.05μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.08μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.837mg
B2-vitamin, riboflavin0.156mg
Niacin11.4NE
   niacin7.4mg
   tryptofans bidrag4mg
B6-vitamin0.357mg
Pantothensyre0.89mg
Biotin0.89μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na83mg
Kalium, K373mg
Calcium, Ca7mg
Magnesium, Mg24mg
Phosphor, P218mg
Jern, Fe0.71mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1.1μg
Mangan, Mn0.013mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g
Kostfibre, total (AOAC)0g

Fedtsyrer
C10:00.001g
C12:00.002g
C14:00.017g
C16:00.25g
C18:00.13g
C20:00.003g
C16:1, n-70.027g
C18:1, n-90.39g
C18:1, n-70.041g
C20:1, n-110.008g
C18:2, n-60.11g
C18:3, n-30.01g
Andre fedtsyrer0.016g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.4g
Sum monoumættede0.47g
Sum polyumættede0.12g
Sum n-3 fedtsyrer0.01g
Sum n-6 fedtsyrer0.11g
Transfedtsyrer, total0.005g

Cholesterol
Cholesterol60mg

Aminosyrer
Isoleucin1070mg
Leucin1610mg
Lysin1970mg
Methionin540mg
Cystin150mg
Phenylalanin820mg
Tyrosin750mg
Threonin930mg
Tryptofan240mg
Valin1180mg
Arginin1320mg
Histidin820mg
Alanin1320mg
Asparaginsyre1970mg
Glutaminsyre2900mg
Glycin1150mg
Prolin900mg
Serin860mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5001