Torsk, rogn, røget - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Torsk, rogn, røget

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total73.9 %
   Fedt, total25.9 %
   Kulhydrat, total0.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi613kJ
Protein, total26.8g
   total-N4.3g
Fedt, total4.2g
   mættede fedtsyrer0.6g
   monoumætt. fedtsyrer0.7g
   polyumætt. fedtsyrer1.3g
Kulhydrat, total0.1g
   kulhydrat, tilgængelig0.1g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.9g
Vand67g

Vitaminer
A-vitamin8.7RE
   Retinol8.7μg
D-vitamin27.2μg
   D3 cholecalciferol27.2μg

Mineraler
Natrium, Na290mg
Kalium, K280mg
Calcium, Ca8.2mg
Magnesium, Mg12.8mg
Phosphor, P453mg
Jern, Fe1.11mg
Kobber, Cu0.082mg
Zink, Zn4.3mg
Jod, I230μg
Mangan, Mn0.128mg

Kulhydrater
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.467g
C18:00.093g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.093g
C18:1, n-90.373g
C18:1, n-70.093g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110.093g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.093g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30.373g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30.84g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.56g
Sum monoumættede0.653g
Sum polyumættede1.31g
Sum n-3 fedtsyrer1.21g
Sum n-6 fedtsyrer0.093g
Transfedtsyrer, total0g

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1293