Svinekød, spareribs, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, spareribs, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total24.6 %
   Fedt, total75.4 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1166kJ
Protein, total17.2g
   total-N2.75g
Fedt, total23.6g
   mættede fedtsyrer8.65g
   monoumætt. fedtsyrer9.99g
   polyumætt. fedtsyrer2.64g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand58.7g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.77μg
   D3 cholecalciferol0.19μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.12μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.63mg
B2-vitamin, riboflavin0.14mg
Niacin7.97NE
   niacin4.8mg
   tryptofans bidrag3.17mg
B6-vitamin0.24mg
Pantothensyre0.65mg
Biotin0.65μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na57mg
Kalium, K273mg
Calcium, Ca5mg
Magnesium, Mg17mg
Phosphor, P158mg
Jern, Fe0.51mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I0.8μg
Mangan, Mn0.012mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g
Kostfibre, total (AOAC)0g

Fedtsyrer
C10:00.021g
C12:00.036g
C14:00.36g
C16:05.33g
C18:02.84g
C20:00.058g
C16:1, n-70.57g
C18:1, n-98.37g
C18:1, n-70.88g
C20:1, n-110.17g
C18:2, n-62.42g
C18:3, n-30.22g
Andre fedtsyrer0.34g

Fedtsyresummer
Sum mættede8.65g
Sum monoumættede9.99g
Sum polyumættede2.64g
Sum n-3 fedtsyrer0.22g
Sum n-6 fedtsyrer2.42g
Transfedtsyrer, total0.11g

Cholesterol
Cholesterol67mg

Aminosyrer
Isoleucin820mg
Leucin1240mg
Lysin1510mg
Methionin410mg
Cystin110mg
Phenylalanin630mg
Tyrosin580mg
Threonin720mg
Tryptofan190mg
Valin910mg
Arginin1020mg
Histidin630mg
Alanin1020mg
Asparaginsyre1510mg
Glutaminsyre2230mg
Glycin880mg
Prolin690mg
Serin660mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5025