Oksekød, tykkam, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, tykkam, rå

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total39.6 %
   Fedt, total60.4 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi824kJ
Protein, total19.5g
   total-N3.1g
Fedt, total13.3g
   mættede fedtsyrer5.6g
   monoumætt. fedtsyrer6.4g
   polyumætt. fedtsyrer0.5g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand66.3g

Vitaminer
A-vitamin13RE
   Retinol13μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.6μg
E-vitamin0.427aTE
   alfa-tokoferol0.427mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.04mg
B2-vitamin, riboflavin0.185mg
Niacin9.37NE
   niacin5.7mg
   tryptofans bidrag3.67mg
B6-vitamin0.46mg
Pantothensyre0.75mg
Biotin0μg
Folat6μg
B12-vitamin1.4μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na62mg
Kalium, K310mg
Calcium, Ca5.27mg
Magnesium, Mg21mg
Phosphor, P175mg
Jern, Fe2.2mg
Kobber, Cu0.07mg
Zink, Zn4.4mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se6.5μg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.4g
C15:00.075g
C16:03.36g
C17:00.15g
C18:01.63g
C14:1, n-50.188g
C16:1, n-70.788g
C18:1, n-95.25g
C20:1, n-110g
C18:2, n-60.25g
C18:3, n-30.163g
C20:4, n-60.125g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede5.61g
Sum monoumættede6.35g
Sum polyumættede0.538g
Sum n-3 fedtsyrer0.163g
Sum n-6 fedtsyrer0.375g
Transfedtsyrer, total0.375g

Cholesterol
Cholesterol65mg

Aminosyrer
Isoleucin940mg
Leucin1500mg
Lysin1600mg
Methionin470mg
Cystin140mg
Phenylalanin750mg
Tyrosin620mg
Threonin810mg
Tryptofan220mg
Valin1000mg
Arginin1200mg
Histidin660mg
Alanin1100mg
Asparaginsyre1700mg
Glutaminsyre2700mg
Glycin1100mg
Prolin870mg
Serin780mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0432