Danbo, 45+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Ost og osteprodukter » Fast løbeost

Danbo, 45+

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total29.5 %
   Fedt, total69.5 %
   Kulhydrat, total1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1342kJ
Protein, total23.7g
   total-N3.7g
Fedt, total25g
   mættede fedtsyrer15.8g
   monoumætt. fedtsyrer7.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.7g
Kulhydrat, total0.8g
   kulhydrat, tilgængelig0.8g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske4g
Vand45.6g

Vitaminer
A-vitamin224RE
   Retinol215μg
   ß-caroten111μg
D-vitamin0.254μg
   D3 cholecalciferol0.254μg
E-vitamin0.644aTE
   alfa-tokoferol0.644mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.05mg
B2-vitamin, riboflavin0.33mg
Niacin5.6NE
   niacin0.1mg
   tryptofans bidrag5.5mg
B6-vitamin0.09mg
Pantothensyre0.34mg
Biotin1.5μg
Folat60μg
B12-vitamin1.38μg
C-vitamin0.5mg

Mineraler
Natrium, Na756mg
Kalium, K79.7mg
Calcium, Ca659mg
Magnesium, Mg28.5mg
Phosphor, P510mg
Jern, Fe0.158mg
Kobber, Cu0.086mg
Zink, Zn3.64mg
Jod, I13.8μg
Mangan, Mn0.059mg
Chrom, Cr0.25μg
Selen, Se7.9μg
Nikkel, Ni6.68μg

Kulhydrater
Lactose0.05g
Sukkerarter, ialt0.05g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00.856g
C6:00.761g
C8:00.38g
C10:00.666g
C12:00.761g
C14:02.38g
C16:07.04g
C18:02.85g
C20:00.095g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50.285g
C16:1, n-70.38g
C18:1, n-96.28g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110.19g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.475g
C18:3, n-30.19g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede15.8g
Sum monoumættede7.13g
Sum polyumættede0.665g
Sum n-3 fedtsyrer0.19g
Sum n-6 fedtsyrer0.475g
Transfedtsyrer, total1.1g

Cholesterol
Cholesterol83mg

Aminosyrer
Isoleucin1300mg
Leucin2200mg
Lysin1900mg
Methionin670mg
Cystin85mg
Phenylalanin1200mg
Tyrosin1300mg
Threonin820mg
Tryptofan330mg
Valin1600mg
Arginin740mg
Histidin670mg
Alanin740mg
Asparaginsyre1700mg
Glutaminsyre4600mg
Glycin480mg
Prolin2500mg
Serin1300mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0769