Svinekød, bovsteaks, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, bovsteaks, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total43 %
   Fedt, total57 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi775kJ
Protein, total19.9g
   total-N3.18g
Fedt, total11.8g
   mættede fedtsyrer4.32g
   monoumætt. fedtsyrer5g
   polyumætt. fedtsyrer1.32g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand67.6g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.61μg
   D3 cholecalciferol0.12μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.1μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.739mg
B2-vitamin, riboflavin0.149mg
Niacin9.87NE
   niacin6.2mg
   tryptofans bidrag3.67mg
B6-vitamin0.301mg
Pantothensyre0.78mg
Biotin0.78μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na76mg
Kalium, K325mg
Calcium, Ca7mg
Magnesium, Mg21mg
Phosphor, P189mg
Jern, Fe0.83mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se5.8μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g
Kostfibre, total (AOAC)0g

Fedtsyrer
C10:00.011g
C12:00.018g
C14:00.18g
C16:02.66g
C18:01.42g
C20:00.029g
C16:1, n-70.29g
C18:1, n-94.18g
C18:1, n-70.44g
C20:1, n-110.087g
C18:2, n-61.21g
C18:3, n-30.11g
Andre fedtsyrer0.17g

Fedtsyresummer
Sum mættede4.32g
Sum monoumættede5g
Sum polyumættede1.32g
Sum n-3 fedtsyrer0.11g
Sum n-6 fedtsyrer1.21g
Transfedtsyrer, total0.054g

Cholesterol
Cholesterol63mg

Aminosyrer
Isoleucin950mg
Leucin1430mg
Lysin1750mg
Methionin480mg
Cystin130mg
Phenylalanin730mg
Tyrosin670mg
Threonin830mg
Tryptofan220mg
Valin1050mg
Arginin1180mg
Histidin730mg
Alanin1180mg
Asparaginsyre1750mg
Glutaminsyre2580mg
Glycin1020mg
Prolin800mg
Serin760mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5017