Svinekød, nakkekotelet, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, nakkekotelet, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total44.2 %
   Fedt, total55.8 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi758kJ
Protein, total20g
   total-N3.2g
Fedt, total11.3g
   mættede fedtsyrer4.14g
   monoumætt. fedtsyrer4.78g
   polyumætt. fedtsyrer1.26g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand68g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.61μg
   D3 cholecalciferol0.11μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.1μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.743mg
B2-vitamin, riboflavin0.149mg
Niacin9.87NE
   niacin6.2mg
   tryptofans bidrag3.67mg
B6-vitamin0.304mg
Pantothensyre0.78mg
Biotin0.78μg
Folat4μg
B12-vitamin0.8μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na82mg
Kalium, K328mg
Calcium, Ca7mg
Magnesium, Mg21mg
Phosphor, P190mg
Jern, Fe1mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn2.7mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.013mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g
Kostfibre, total (AOAC)0g

Fedtsyrer
C10:00.01g
C12:00.017g
C14:00.17g
C16:02.55g
C18:01.36g
C20:00.028g
C16:1, n-70.27g
C18:1, n-94.01g
C18:1, n-70.42g
C20:1, n-110.083g
C24:1, n-90g
C18:2, n-61.16g
C18:3, n-30.1g
Andre fedtsyrer0.16g

Fedtsyresummer
Sum mættede4.14g
Sum monoumættede4.78g
Sum polyumættede1.26g
Sum n-3 fedtsyrer0.1g
Sum n-6 fedtsyrer1.16g
Transfedtsyrer, total0.051g

Cholesterol
Cholesterol63mg

Aminosyrer
Isoleucin960mg
Leucin1440mg
Lysin1760mg
Methionin480mg
Cystin130mg
Phenylalanin740mg
Tyrosin670mg
Threonin830mg
Tryptofan220mg
Valin1060mg
Arginin1180mg
Histidin740mg
Alanin1180mg
Asparaginsyre1760mg
Glutaminsyre2590mg
Glycin1020mg
Prolin800mg
Serin770mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5014