Sej, filet, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Saltvandsfisk

Sej, filet, rå

Pollachius virens
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total96.6 %
   Fedt, total3.4 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 52%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi339kJ
Protein, total19.3g
   total-N3.1g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand79.5g

Vitaminer
A-vitamin3RE
   Retinol3μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.8μg
E-vitamin0.36aTE
   alfa-tokoferol0.36mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.05mg
B2-vitamin, riboflavin0.05mg
Niacin6.33NE
   niacin2mg
   tryptofans bidrag4.33mg
B6-vitamin0.18mg
Folat10μg
B12-vitamin1.3μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na40mg
Kalium, K440mg
Calcium, Ca8mg
Magnesium, Mg14mg
Phosphor, P170mg
Jern, Fe0.2mg
Kobber, Cu0.03mg
Zink, Zn0.3mg
Jod, I85μg
Mangan, Mn0.01mg
Chrom, Cr0.93μg
Selen, Se32.4μg
Nikkel, Ni1.46μg

Kulhydrater
Lactose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C12:00g
C14:00.004g
C16:00.094g
C18:00.021g
C18:2, n-60g
C18:3, n-30.009g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.119g
Sum monoumættede0.069g
Sum polyumættede0.09g
Sum n-3 fedtsyrer0.009g
Sum n-6 fedtsyrer0g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol71mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0882