Sej, filet, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Saltvandsfisk

Sej, filet, dybfrost

Pollachius virens
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total91.1 %
   Fedt, total8.9 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi382kJ
Protein, total20.5g
   total-N3.3g
Fedt, total0.9g
   mættede fedtsyrer0.2g
   monoumætt. fedtsyrer0.4g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.3g
Vand77g

Vitaminer
A-vitamin6RE
   Retinol6μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.8μg
E-vitamin0.36aTE
   alfa-tokoferol0.36mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.05mg
B2-vitamin, riboflavin0.1mg
Niacin5.43NE
   niacin1.6mg
   tryptofans bidrag3.83mg
B6-vitamin0.12mg
Folat10μg
B12-vitamin1μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na40mg
Kalium, K440mg
Calcium, Ca29mg
Magnesium, Mg14mg
Phosphor, P170mg
Jern, Fe0.21mg
Kobber, Cu0.03mg
Zink, Zn0.34mg
Jod, I85μg
Mangan, Mn0.01mg
Chrom, Cr0.93μg
Selen, Se32.4μg
Nikkel, Ni1.46μg

Kulhydrater
Lactose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C12:00g
C14:00.005g
C16:00.126g
C18:00.028g
C18:2, n-60g
C18:3, n-30.012g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.159g
Sum monoumættede0.556g
Sum polyumættede0.121g
Sum n-3 fedtsyrer0.018g
Sum n-6 fedtsyrer0g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol71mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0908