Tang, konbu, tørret (kelp) - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Krydderier og andre hjælpestoffer » Krydderier

Tang, konbu, tørret (kelp)

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total12.3 %
   Fedt, total2.1 %
   Kulhydrat, total85.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1044kJ
Protein, total7.9g
   total-N1.3g
Fedt, total0.6g
   mættede fedtsyrer0.2g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total55g
   kulhydrat, tilgængelig49.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre5.3g
Alkohol0g
Aske24.5g
Vand12.3g

Vitaminer
A-vitamin36.7RE
   Retinol0μg
   ß-caroten440μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.87aTE
B1-vitamin, thiamin0.21mg
B2-vitamin, riboflavin0.32mg
Niacin1.5NE
   niacin1.5mg
B6-vitamin0.01mg
Folat180μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na3100mg
Kalium, K7500mg
Calcium, Ca680mg
Magnesium, Mg121mg
Phosphor, P250mg
Jern, Fe3.3mg
Kobber, Cu0.5mg
Zink, Zn1mg
Jod, I36000μg
Selen, Se0.7μg
Nikkel, Ni200μg

Kulhydrater
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1049