Svinebryst, kogestykke, helt, saltet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Charcuterivarer

Svinebryst, kogestykke, helt, saltet

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total16.1 %
   Fedt, total83.9 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1550kJ
Protein, total15g
   total-N2.4g
Fedt, total35g
   mættede fedtsyrer12.7g
   monoumætt. fedtsyrer14.7g
   polyumætt. fedtsyrer3.87g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske4.4g
Vand44.5g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.93μg
   D3 cholecalciferol0.26μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.13μg
E-vitamin0.3aTE
   alfa-tokoferol0.3mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.48mg
B2-vitamin, riboflavin0.18mg
Niacin5.72NE
   niacin3mg
   tryptofans bidrag2.72mg
B6-vitamin0.15mg
Pantothensyre0.4mg
Biotin1μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0.8mg

Mineraler
Natrium, Na1140mg
Kalium, K185mg
Calcium, Ca5mg
Magnesium, Mg15mg
Phosphor, P202mg
Jern, Fe0.4mg
Kobber, Cu0.06mg
Zink, Zn1.98mg
Jod, I0.8μg
Mangan, Mn0.012mg
Chrom, Cr2μg
Selen, Se8μg
Nikkel, Ni16μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C10:00.032g
C12:00.052g
C14:00.52g
C16:07.82g
C18:04.17g
C20:00.084g
C16:1, n-70.84g
C18:1, n-912.3g
C18:1, n-71.29g
C20:1, n-110.25g
C18:2, n-63.55g
C18:3, n-30.32g
Andre fedtsyrer0.5g

Fedtsyresummer
Sum mættede12.7g
Sum monoumættede14.7g
Sum polyumættede3.87g
Sum n-3 fedtsyrer0.32g
Sum n-6 fedtsyrer3.55g
Transfedtsyrer, total0.16g

Cholesterol
Cholesterol71mg

Aminosyrer
Isoleucin720mg
Leucin1080mg
Lysin1320mg
Methionin360mg
Cystin98mg
Phenylalanin552mg
Tyrosin504mg
Threonin624mg
Tryptofan163mg
Valin792mg
Arginin888mg
Histidin552mg
Alanin888mg
Asparaginsyre1320mg
Glutaminsyre1944mg
Glycin768mg
Prolin600mg
Serin576mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0012