Karameller, blandede - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Sukker, honning og sukkervarer » Sukkervarer

Karameller, blandede

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total1.7 %
   Fedt, total38.9 %
   Kulhydrat, total59.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi2023kJ
Protein, total2.1g
   total-N0.3g
Fedt, total20.9g
   mættede fedtsyrer11.9g
   monoumætt. fedtsyrer4.5g
   polyumætt. fedtsyrer0.5g
Kulhydrat, total71.4g
   kulhydrat, tilgængelig71.4g
   tilsat sukker48g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand4.8g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
   alfa-tokoferol0mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0mg
B2-vitamin, riboflavin0mg
Niacin0.4NE
   niacin0mg
   tryptofans bidrag0.4mg
B6-vitamin0mg
Pantothensyre0mg
Biotin0μg
Folat0μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na320mg
Kalium, K210mg
Calcium, Ca95mg
Magnesium, Mg25mg
Phosphor, P64mg
Jern, Fe1.5mg
Kobber, Cu0.4mg
Zink, Zn0.32mg
Jod, I12μg
Mangan, Mn0.083mg
Chrom, Cr17μg
Selen, Se0.5μg
Nikkel, Ni20μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt66.8g
Stivelse0.91g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0.2g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan24mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0441