Asier, syltede - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Grøntsagsprodukter

Asier, syltede

Cucumis sativus L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total2.7 %
   Fedt, total6 %
   Kulhydrat, total91.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi312kJ
Protein, total0.5g
   total-N0.1g
Fedt, total0.5g
Kulhydrat, total17g
   kulhydrat, tilgængelig16.5g
   tilsat sukker16g
   kostfibre0.5g
Alkohol0g
Vand82g

Vitaminer
A-vitamin0.583RE
   Retinol0μg
   ß-caroten7μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
B1-vitamin, thiamin0.01mg
B2-vitamin, riboflavin0.02mg
Niacin2.04NE
   niacin0.04mg
   tryptofans bidrag2mg
B6-vitamin0.01mg
Pantothensyre0.1mg
Biotin0.4μg
Folat8μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin4mg

Mineraler
Natrium, Na291mg
Kalium, K99mg
Calcium, Ca15.3mg
Magnesium, Mg6.5mg
Phosphor, P14.8mg
Jern, Fe0.55mg
Kobber, Cu0.057mg
Zink, Zn0.18mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.085mg
Chrom, Cr1.7μg
Selen, Se0.3μg
Nikkel, Ni0.6μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt12.5g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0452