Løg, ristede - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Grøntsagsprodukter

Løg, ristede

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total3.9 %
   Fedt, total70.5 %
   Kulhydrat, total25.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi2510kJ
Protein, total6g
   total-N1g
Fedt, total48g
   mættede fedtsyrer13.6g
   monoumætt. fedtsyrer13.1g
   polyumætt. fedtsyrer3g
Kulhydrat, total39g
   kulhydrat, tilgængelig35.6g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3.4g
Alkohol0g
Aske2g
Vand5g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin6.1aTE
B1-vitamin, thiamin0.39mg
B2-vitamin, riboflavin0.083mg
Niacin1.23NE
   tryptofans bidrag1.23mg
B6-vitamin0.48mg
Folat82μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin38.4mg

Mineraler
Natrium, Na606mg
Kalium, K1050mg
Calcium, Ca24mg
Magnesium, Mg60mg
Phosphor, P148mg
Jern, Fe1.38mg
Zink, Zn1.01mg
Jod, I0μg
Selen, Se2.3μg

Kulhydrater
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin120mg
Leucin200mg
Lysin190mg
Methionin45mg
Cystin36mg
Phenylalanin130mg
Tyrosin69mg
Threonin110mg
Tryptofan74mg
Valin140mg
Arginin820mg
Histidin69mg
Alanin130mg
Asparaginsyre360mg
Glutaminsyre1300mg
Glycin130mg
Prolin82mg
Serin110mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0830