Jordbær, syltede - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Jordbær, syltede

Fragraria x ananassa Duchesne
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total0.6 %
   Fedt, total1.3 %
   Kulhydrat, total98.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi857kJ
Protein, total0.3g
   total-N0g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total50g
   kulhydrat, tilgængelig49g
   tilsat sukker46g
   kostfibre1g
Alkohol0g
Aske0.2g
Vand49.2g

Vitaminer
Niacin0.067NE
   tryptofans bidrag0.067mg

Mineraler
Calcium, Ca14.5mg
Phosphor, P16.9mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt50g

Fedtsyrer
C16:00.025g
C18:1, n-90.041g
C18:2, n-60.091g
C18:3, n-30.083g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.025g
Sum monoumættede0.041g
Sum polyumættede0.174g
Sum n-3 fedtsyrer0.083g
Sum n-6 fedtsyrer0.091g

Cholesterol
Isoleucin11mg
Leucin18mg
Lysin16mg
Methionin5mg
Cystin2mg
Phenylalanin10mg
Tyrosin5mg
Threonin10mg
Tryptofan4mg
Valin13mg
Arginin18mg
Histidin5mg
Alanin14mg
Asparaginsyre44mg
Glutaminsyre41mg
Glycin12mg
Prolin11mg
Serin13mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1166