'; ?> Fødevarer, højt indhold: Histidin - Forside

Fødevarer, højt indhold: Histidin

Vis fødevarer, lavt indhold

Histidin pr. 100 g 
Kaseinat, natrium-, Damipro RHV2200 mg
Æg, hvide, tørret1800 mg
Tun, rå1400 mg
Tun i vand, konserves1300 mg
Tun i olie, konserves1200 mg
Æg, hele, tørret1100 mg
Parmesan, revet1100 mg
Skummetmælkspulver1000 mg
Sojamel1000 mg
Skinke, røget1000 mg
Makrel, filet, naturel, konserves980 mg
Brisling (sardin), i olie, konserves980 mg
Sardin, i olie, konserves980 mg
Parmesan, 32+950 mg
Grana, 32+950 mg
Fasan, kød, rå940 mg
Hingino, 32+930 mg
Sojabønner, tørrede910 mg
Makrel, røget880 mg
Æg, blomme, tørret880 mg
Fasan, kød og skind, rå870 mg
Samsø, 30+850 mg
Ost, fast, 20+, alle typer850 mg
Havarti, 30+850 mg
Svinefilet, helt afpudset, rå850 mg
Svinekød, uspec., magert, råt850 mg
Gruyere, 45+840 mg
Makrel, rå840 mg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt830 mg
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå830 mg
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå820 mg
Svinekød, mørbrad royal, rå820 mg
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå820 mg
Kylling, kød og skind, friturestegt820 mg
Maribo, 30+820 mg
Mozzarella, 30+820 mg
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå820 mg
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå820 mg
Ost, fast, 30+, alle typer810 mg
Svinemørbrad, afpudset, rå810 mg
Danbo, 30+800 mg
Smelteost, 20+800 mg
Danbo, 20+800 mg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå800 mg
Svinekød, kæbeklump, rå790 mg
Emmentaler, 45+790 mg
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt790 mg
Oksekød, inderlår uden kappe, rå790 mg
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå790 mg
Svinebov, helt afpudset, rå780 mg
Sødmælkspulver780 mg
Svenbo, 45+780 mg
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå780 mg
Ål, røget780 mg
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt780 mg
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå770 mg
Bayonneskinke, udbenet770 mg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt760 mg
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå760 mg
Samsø, 45+760 mg
Oksekød, uspec., helt magert, råt760 mg
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå760 mg
Jordnød, tørret760 mg
Svinekotelet, fadkotelet, rå760 mg
Kødextrakt, flydende, Bovril750 mg
Maribo, 45+750 mg
Svinekød, skinketern af yderlår, rå750 mg
Oksekød, klump uden kappe, rå750 mg
Smelteost, 30+750 mg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå750 mg
Elbo, 40+750 mg
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå740 mg
Cheddar, 50+740 mg
Svinekød, nakkekotelet, rå740 mg
Gær, tørret740 mg
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt740 mg
Svinekam uden svær, rå740 mg
Svinekød, bov i tern, rå740 mg
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)730 mg
Skinkemignon, rå730 mg
Svinekød, bovsteaks, rå730 mg
Fynbo, 45+730 mg
Svinekød, vikingsteaks, rå730 mg
Hestekød, råt730 mg
Ost, fast, 40+, alle typer730 mg
Kuller, paneret, stegt720 mg
Hornfisk, rå720 mg
Sprængt nakke, svinekød720 mg
Oksekød, yderlår, råt720 mg
Oksekød, skank (osso-buco), rå720 mg
Makrel i tomat, konserves720 mg
Oksekød, lårtunge, rå720 mg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt710 mg
Røget svinefilet710 mg
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå710 mg
Linser, tørrede, uspec.710 mg
Kogt oksebryst710 mg
Camembert, 30+710 mg
Oksekød, inderlår med kappe, rå710 mg
Svinekød , mellemkam med svær, rå710 mg
Oksekød, uspec., magert, råt710 mg
Svinekam med svær, rå710 mg
Ost, fast, 45+, alle typer700 mg
Fontina, 45+700 mg
Oksekød, mellemskært, råt700 mg
Svinebov med svær, rå690 mg
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå690 mg
Havarti, 45+690 mg
Kalvekød, helt magert690 mg
Mungbønner, tørrede, rå690 mg
Esrom, 45+680 mg
Hamburgerryg, røget680 mg
Spegepølse, oksekød680 mg
Figuraost, 10+680 mg
Chesire, 50+680 mg
Mozzarella, 45+680 mg
Kanin, kød, rå680 mg
Hamburgerryg, kogt680 mg
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå680 mg
Smelteost, 45+680 mg
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå680 mg
Mynster, 50+670 mg
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå670 mg
Fontina, 50+670 mg
Kalkun, kød, rå670 mg
Svinebryst, slag, rullesteg, råt670 mg
Svinekød, rullesteg af slag, rå670 mg
Danbo, 45+670 mg
Kalvekød, magert, råt670 mg
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå670 mg
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt660 mg
Oksekød, uspec., middelfedt, råt660 mg
Oksekød, tykkam, rå660 mg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå660 mg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå660 mg
Sesamfrø, afskallede660 mg
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå660 mg
St. Paulin, 50+660 mg
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt650 mg
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå650 mg
Svinekød, ribsteaks, rå650 mg
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå650 mg
Svinebryst, kogestykke med svær, rå650 mg
Oksekød, culotte, rå650 mg
Kalvekød, middelfedt, råt640 mg
Skinke, røget, kogt640 mg
Hørfrø, rå640 mg
Kylling, kød og skind, grillstegt630 mg
Svinekød, spareribs, rå630 mg
Skinke med skank, rå630 mg
Jordnøddesmør630 mg
Hvedekim, rå630 mg
Gås, kød, rå620 mg
Høne, kød, rå620 mg
Gærekstrakt, marmite620 mg
Svinekød, ribbensteg, rå620 mg
Kalkun, kød og skind, rå610 mg
Tun i tomat, konserves610 mg
Ål, rå610 mg
Svinekød, nakkekam med svær, rå610 mg
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå610 mg
Oksekød, entrecote med kappe, rå610 mg
Mycella, 50+610 mg
Lever, høne, rå600 mg
Skinke, kogt, konserves600 mg
Camembert, 45+600 mg
Sesamfrø, hele, tørrede600 mg
Brie, 45+590 mg
Oksekød, spidsbryst, råt590 mg
Kalvekød, fedt, råt590 mg
Laks, konserves590 mg
Kippers i olie, konserves590 mg
Salt kød590 mg
Bacon i tern, rå584 mg
Lammekød, kølle, afpudset, rå580 mg
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå580 mg
Hvide bønner, tørrede580 mg
Laks, røget, udskåret580 mg
Lammekød, kølle, uspec., rå580 mg
Fårekød, kølle, rå580 mg
Danablu 50+570 mg
Gelatine570 mg
Roquefort, 50+570 mg
Musling, kogt570 mg
Oksekød, tyndbryst, råt570 mg
Kikærter, tørrede, rå560 mg
Brie, 50+560 mg
Sild, høstsild, fedsild, rå560 mg
Oksekød, tværreb, råt560 mg
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet552 mg
Havarti, 60+550 mg
Sardin, i tomat, konserves550 mg
Mandel, rå550 mg
Kylling, bryst, kød og skind, rå550 mg
Feta, 40+550 mg
Svinekød, uspec., fedt, råt550 mg
Rullepølse, lammekød550 mg
Poulard, kød og skind, rå550 mg
Oksekød, uspec., fedt, råt550 mg
Esrom, 60+550 mg
Lever, okse, rå550 mg
Camembert, 50+550 mg
Lever, svin, rå540 mg
Oksekød, slag, råt540 mg
Kuller, rå540 mg
And, brystkød, rå540 mg
Fårekød, bov, rå540 mg
Søtunge, rå540 mg
Svinekød, revelsben, rå540 mg
Lammekød, bov, rå530 mg
Oksekød, tykbryst, råt530 mg
Lammekød, kølle, med fedt, rå530 mg
Sild, rå520 mg
Tunge, svin, saltet520 mg
Lever, kylling, rå520 mg
Due, kød, rå520 mg
Tunge, svin, rå520 mg
Birkes, frø520 mg
Lever, kalv, rå520 mg
Flæskesvær, snacks520 mg
Pistacienød, tørristet520 mg
Klipfisk510 mg
Lever, ande, rå510 mg
Pistacienød, tørret510 mg
Brisling (sardin), i tomat, konserves510 mg
Kylling, kød, rå510 mg
Svinebryst, stegestykke med svær, rå510 mg
Bacon i skiver, rå510 mg
Feta, 50+500 mg
And, kød, rå500 mg
Reje, kogt500 mg
Hvedeklid490 mg
Pølser, cocktailpølser490 mg
Rødtunge, rå490 mg
Brie, 60+490 mg
Helleflynder, røget490 mg
Helleflynder, rå490 mg
Høne, kød og skind, rå490 mg
Gule ærter (flækærter), rå490 mg
Kylling, vinge, kød og skind, rå490 mg
Hjerte, okse, råt480 mg
Kylling, lår, kød og skind, rå480 mg
Laks, gravad480 mg
Kylling, kød og skind, rå480 mg
Brune bønner, tørrede480 mg
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet478 mg
Due, kød og skind, rå470 mg
Danablu 60+470 mg
Rullepølse470 mg
Pighvarre, rå470 mg