'; ?> Fødevarer, højt indhold: Threonin - Forside

Fødevarer, højt indhold: Threonin

Vis fødevarer, lavt indhold

Threonin pr. 100 g 
Æg, hvide, tørret3600 mg
Kaseinat, natrium-, Damipro RHV3500 mg
Æg, hele, tørret2300 mg
Æg, blomme, tørret1800 mg
Gær, tørret1800 mg
Gelatine1700 mg
Sojamel1600 mg
Skummetmælkspulver1500 mg
Sojabønner, tørrede1400 mg
Gærekstrakt, marmite1400 mg
Skinke, røget1300 mg
Parmesan, revet1300 mg
Kuller, paneret, stegt1200 mg
Fasan, kød, rå1200 mg
Parmesan, 32+1200 mg
Sødmælkspulver1200 mg
Tun, rå1200 mg
Flæskesvær, snacks1200 mg
Kylling, kød og skind, friturestegt1200 mg
Grana, 32+1200 mg
Fasan, kød og skind, rå1100 mg
Krabbekløer, rå1100 mg
Lever, høne, rå1100 mg
Krabbekløer, konserves1100 mg
Tun i olie, konserves1100 mg
Hingino, 32+1100 mg
Kanin, kød, rå1100 mg
Musling, kogt1100 mg
Tun i vand, konserves1100 mg
Maribo, 30+1000 mg
Mozzarella, 30+1000 mg
Gruyere, 45+1000 mg
Samsø, 30+1000 mg
Linser, tørrede, uspec.1000 mg
Ost, fast, 20+, alle typer1000 mg
Havarti, 30+1000 mg
Hørfrø, rå1000 mg
Ost, fast, 30+, alle typer990 mg
Lever, svin, rå980 mg
Klipfisk980 mg
Kylling, kød og skind, grillstegt980 mg
Gås, kød, rå980 mg
Danbo, 30+980 mg
Smelteost, 20+980 mg
Danbo, 20+980 mg
Laks, konserves970 mg
Emmentaler, 45+970 mg
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå970 mg
Svinefilet, helt afpudset, rå960 mg
Sild, røget960 mg
Oksekød, inderlår uden kappe, rå960 mg
Laks, gravad950 mg
Brisling (sardin), i olie, konserves950 mg
Svenbo, 45+950 mg
Sardin, i olie, konserves950 mg
Svinekød, uspec., magert, råt950 mg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt940 mg
Oksekød, uspec., helt magert, råt940 mg
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå940 mg
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt940 mg
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå930 mg
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå930 mg
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå930 mg
Samsø, 45+930 mg
Svinekød, mørbrad royal, rå930 mg
Oksekød, lårtunge, rå930 mg
Krabbe, kogt930 mg
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå930 mg
Elbo, 40+920 mg
Reje, kogt920 mg
Hornfisk, rå920 mg
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå920 mg
Oksekød, yderlår, råt920 mg
Lever, kylling, rå920 mg
Oksekød, skank (osso-buco), rå920 mg
Oksekød, klump uden kappe, rå920 mg
Maribo, 45+920 mg
Laks, røget, udskåret920 mg
Hummer, rå910 mg
Sesamfrø, afskallede910 mg
Kuller, rå910 mg
Svinemørbrad, afpudset, rå910 mg
Oksekød, inderlår med kappe, rå910 mg
Jomfruhummer, rå910 mg
Smelteost, 30+910 mg
Oksekød, uspec., magert, råt910 mg
Cheddar, 50+900 mg
Oksekød, mellemskært, råt900 mg
Birkes, frø900 mg
Søtunge, rå900 mg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå900 mg
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt890 mg
Makrel, filet, naturel, konserves890 mg
Laks, rå890 mg
Svinekød, kæbeklump, rå890 mg
Fynbo, 45+890 mg
Hvide bønner, tørrede890 mg
Kippers i olie, konserves890 mg
Ost, fast, 40+, alle typer890 mg
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt880 mg
Kødextrakt, flydende, Bovril880 mg
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå880 mg
Kalkun, kød, rå880 mg
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå880 mg
Lever, okse, rå880 mg
Sild, høstsild, fedsild, rå870 mg
Lammekød, kølle, afpudset, rå870 mg
Tunge, svin, rå870 mg
Kogt oksebryst870 mg
Tunge, svin, saltet870 mg
Hummer, kogt870 mg
Svinebov, helt afpudset, rå870 mg
Hummer, konserves870 mg
Ål, røget870 mg
Lammekød, kølle, uspec., rå870 mg
Fårekød, kølle, rå870 mg
Sesamfrø, hele, tørrede870 mg
Bayonneskinke, udbenet870 mg
Ost, fast, 45+, alle typer860 mg
Svinekotelet, fadkotelet, rå860 mg
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå860 mg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt860 mg
Fontina, 45+860 mg
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå860 mg
Helleflynder, rå860 mg
Kalvekød, helt magert860 mg
Kylling, bryst, kød og skind, rå860 mg
Helleflynder, røget860 mg
Camembert, 30+860 mg
And, brystkød, rå860 mg
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå860 mg
Skinke, røget, kogt850 mg
Høne, kød, rå850 mg
Tun i tomat, konserves850 mg
Havarti, 45+850 mg
Svinekød, skinketern af yderlår, rå850 mg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå850 mg
Røget svinefilet840 mg
Svinekød, bov i tern, rå840 mg
Spegepølse, oksekød840 mg
Kråse, kylling, rå840 mg
Due, kød, rå840 mg
Lever, ande, rå840 mg
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå840 mg
Kalvekød, magert, råt840 mg
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå840 mg
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå830 mg
Esrom, 45+830 mg
Skinkemignon, rå830 mg
Svinekød, bovsteaks, rå830 mg
Figuraost, 10+830 mg
Chesire, 50+830 mg
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt830 mg
Svinekød, nakkekotelet, rå830 mg
Mozzarella, 45+830 mg
Svinekød, vikingsteaks, rå830 mg
Smelteost, 45+830 mg
Svinekam uden svær, rå830 mg
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå830 mg
Danbo, 45+820 mg
Oksekød, uspec., middelfedt, råt820 mg
Rødtunge, rå820 mg
Mynster, 50+820 mg
Makrel, røget820 mg
Rullepølse, lammekød820 mg
Fontina, 50+820 mg
Lever, kalv, rå820 mg
Hjerte, okse, råt820 mg
Hvedekim, rå820 mg
Kalkun, kød og skind, rå810 mg
Sild, rå810 mg
Sprængt nakke, svinekød810 mg
Oksekød, tykkam, rå810 mg
Vallepulver, tørret810 mg
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå810 mg
Fårekød, bov, rå810 mg
St. Paulin, 50+810 mg
Jordnød, tørret810 mg
Oksekød, culotte, rå810 mg
Lammekød, kølle, med fedt, rå800 mg
Æg, gås, rå800 mg
Kalvekød, middelfedt, råt800 mg
Svinekam med svær, rå800 mg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt800 mg
Lammekød, bov, rå800 mg
Torsk, rogn, rå800 mg
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå800 mg
Kylling, kød, rå800 mg
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå800 mg
Svinekød , mellemkam med svær, rå800 mg
And, kød, rå790 mg
Rødspætte, rå790 mg
Æg, blomme, rå790 mg
Musling, konserves790 mg
Poulard, kød og skind, rå790 mg
Brune bønner, tørrede790 mg
Ål, rå780 mg
Svinebov med svær, rå780 mg
Skrubbe, rå780 mg
Kikærter, tørrede, rå780 mg
Makrel, rå780 mg
Due, kød og skind, rå770 mg
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)770 mg
Kylling, vinge, kød og skind, rå770 mg
Hamburgerryg, røget770 mg
Hamburgerryg, kogt770 mg
Svinebryst, slag, rullesteg, råt760 mg
Rullepølse760 mg
Svinekød, rullesteg af slag, rå760 mg
Mungbønner, tørrede, rå760 mg
Oksekød, entrecote med kappe, rå760 mg
Torsk, filet, røget, med skind760 mg
Kylling, lår, kød og skind, rå760 mg
Mycella, 50+750 mg
Tunge, okse, rå750 mg
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt750 mg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå750 mg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå750 mg
Torsk, filet, kogt750 mg
Torsk, filet, rå750 mg
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost750 mg
Kylling, kød og skind, rå750 mg
Havkat, rå750 mg
Havkat, plettet, rå740 mg
Kalvekød, fedt, råt740 mg
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost740 mg
Gule ærter (flækærter), rå740 mg
Æg, and, rå740 mg
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå740 mg
Camembert, 45+740 mg
Svinekød, ribsteaks, rå740 mg
Salt kød740 mg
Oksekød, spidsbryst, råt730 mg
Lever, gåse, rå730 mg
Hestekød, råt730 mg
Hjerte, svin, råt730 mg
Svinebryst, kogestykke med svær, rå730 mg
Cacao, pulver720 mg
Brie, 45+720 mg
Svinekød, spareribs, rå720 mg
Svinebryst, stegestykke med svær, rå720 mg
Gås, kød og skind, rå710 mg
Sardin, i tomat, konserves710 mg
Skinke med skank, rå710 mg
Høne, kød og skind, rå710 mg
Oksekød, tyndbryst, råt710 mg
Bacon i skiver, rå710 mg
Pighvarre, rå710 mg
Danablu 50+700 mg
Hjerte, høne (kylling), råt700 mg