'; ?> Fødevarer, højt indhold: Methionin - Forside

Fødevarer, højt indhold: Methionin

Vis fødevarer, lavt indhold

Methionin pr. 100 g 
Æg, hvide, tørret2900 mg
Æg, hele, tørret1400 mg
Parmesan, revet1100 mg
Paranød1100 mg
Kaseinat, natrium-, Damipro RHV1100 mg
Grana, 32+950 mg
Parmesan, 32+950 mg
Hingino, 32+930 mg
Skummetmælkspulver910 mg
Laks, røget, udskåret860 mg
Samsø, 30+850 mg
Havarti, 30+850 mg
Ost, fast, 20+, alle typer850 mg
Gruyere, 45+840 mg
Maribo, 30+820 mg
Mozzarella, 30+820 mg
Æg, blomme, tørret820 mg
Ost, fast, 30+, alle typer810 mg
Smelteost, 20+800 mg
Danbo, 30+800 mg
Danbo, 20+800 mg
Tun, rå790 mg
Emmentaler, 45+790 mg
Svenbo, 45+780 mg
Kylling, kød og skind, friturestegt770 mg
Skinke, røget770 mg
Samsø, 45+760 mg
Elbo, 40+750 mg
Klipfisk750 mg
Maribo, 45+750 mg
Smelteost, 30+750 mg
Cheddar, 50+740 mg
Sesamfrø, afskallede740 mg
Tun i vand, konserves730 mg
Ost, fast, 40+, alle typer730 mg
Fynbo, 45+730 mg
Kuller, paneret, stegt720 mg
Tun i olie, konserves720 mg
Sardin, i olie, konserves710 mg
Brisling (sardin), i olie, konserves710 mg
Camembert, 30+710 mg
Sesamfrø, hele, tørrede700 mg
Fontina, 45+700 mg
Ost, fast, 45+, alle typer700 mg
Sødmælkspulver700 mg
Reje, kogt690 mg
Havarti, 45+690 mg
Esrom, 45+680 mg
Fasan, kød, rå680 mg
Smelteost, 45+680 mg
Figuraost, 10+680 mg
Chesire, 50+680 mg
Gelatine680 mg
Mozzarella, 45+680 mg
Kanin, kød, rå680 mg
Danbo, 45+670 mg
Mynster, 50+670 mg
Fontina, 50+670 mg
Krabbekløer, rå660 mg
Krabbekløer, konserves660 mg
Sild, røget660 mg
St. Paulin, 50+660 mg
Fasan, kød og skind, rå650 mg
Musling, kogt650 mg
Laks, gravad640 mg
Helleflynder, rå630 mg
Helleflynder, røget630 mg
Kylling, kød og skind, grillstegt630 mg
Æg, gås, rå620 mg
Kippers i olie, konserves620 mg
Hornfisk, rå620 mg
Gås, kød, rå620 mg
Mycella, 50+610 mg
Laks, rå610 mg
Camembert, 45+600 mg
Brie, 45+590 mg
Sild, høstsild, fedsild, rå590 mg
Laks, konserves590 mg
Krabbe, kogt580 mg
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt580 mg
Torsk, filet, røget, med skind580 mg
Svinefilet, helt afpudset, rå570 mg
Torsk, filet, rå570 mg
Danablu 50+570 mg
Oksekød, inderlår uden kappe, rå570 mg
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå570 mg
Torsk, filet, kogt570 mg
Roquefort, 50+570 mg
Æg, and, rå570 mg
Brie, 50+560 mg
Ål, røget560 mg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt560 mg
Svinekød, uspec., magert, råt560 mg
Kalkun, kød, rå560 mg
Jomfruhummer, rå560 mg
Hummer, rå560 mg
Oksekød, uspec., helt magert, råt560 mg
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå560 mg
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå550 mg
Esrom, 60+550 mg
Oksekød, lårtunge, rå550 mg
Havarti, 60+550 mg
Camembert, 50+550 mg
Makrel, røget550 mg
Kylling, bryst, kød og skind, rå550 mg
Rødspætte, rå550 mg
Sild, rå550 mg
Oksekød, yderlår, råt550 mg
Høne, kød, rå550 mg
Tun i tomat, konserves550 mg
Feta, 40+550 mg
Oksekød, skank (osso-buco), rå550 mg
Hummer, konserves540 mg
Svinemørbrad, afpudset, rå540 mg
Søtunge, rå540 mg
Flæskesvær, snacks540 mg
Oksekød, inderlår med kappe, rå540 mg
Makrel, filet, naturel, konserves540 mg
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå540 mg
Oksekød, uspec., magert, råt540 mg
Hummer, kogt540 mg
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå540 mg
And, brystkød, rå540 mg
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå540 mg
Kuller, rå540 mg
Oksekød, klump uden kappe, rå540 mg
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt530 mg
Svinekød, mørbrad royal, rå530 mg
Bayonneskinke, udbenet530 mg
Røget svinefilet530 mg
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå530 mg
Oksekød, mellemskært, råt530 mg
Lammekød, kølle, uspec., rå520 mg
Sojamel520 mg
Makrel, rå520 mg
Lammekød, kølle, afpudset, rå520 mg
Fårekød, kølle, rå520 mg
Havkat, rå520 mg
Kalkun, kød og skind, rå520 mg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå520 mg
Hørfrø, rå520 mg
Svinebov, helt afpudset, rå520 mg
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå520 mg
Poulard, kød og skind, rå520 mg
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå520 mg
Due, kød, rå520 mg
Kalvekød, helt magert520 mg
Skrubbe, rå520 mg
Torsk, rogn, rå520 mg
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt510 mg
Havkat, plettet, rå510 mg
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå510 mg
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt510 mg
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå510 mg
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå510 mg
Kylling, kød, rå510 mg
Svinekød, kæbeklump, rå510 mg
Kalvekød, magert, råt500 mg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt500 mg
Feta, 50+500 mg
Lever, høne, rå500 mg
And, kød, rå500 mg
Skinke, røget, kogt500 mg
Svinekotelet, fadkotelet, rå500 mg
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå500 mg
Gær, tørret500 mg
Kogt oksebryst500 mg
Kylling, vinge, kød og skind, rå490 mg
Svinebryst, stegestykke med svær, rå490 mg
Svinekød, skinketern af yderlår, rå490 mg
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå490 mg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt490 mg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå490 mg
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå490 mg
Tunge, svin, saltet490 mg
Brie, 60+490 mg
Rødtunge, rå490 mg
Tunge, svin, rå490 mg
Ål, rå490 mg
Rullepølse, lammekød490 mg
Kylling, kød og skind, rå480 mg
Fårekød, bov, rå480 mg
Reje, dybfrost480 mg
Svinekød, nakkekotelet, rå480 mg
Hvedekim, rå480 mg
Kalvekød, middelfedt, råt480 mg
Reje, konserves480 mg
Svinekød, vikingsteaks, rå480 mg
Bacon i skiver, rå480 mg
Svinekam uden svær, rå480 mg
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå480 mg
Svinekød, bov i tern, rå480 mg
Spegepølse, oksekød480 mg
Kylling, lår, kød og skind, rå480 mg
Svinebov med svær, rå480 mg
Skinkemignon, rå480 mg
Svinekød, bovsteaks, rå480 mg
Lammekød, kølle, med fedt, rå470 mg
Høne, kød og skind, rå470 mg
Æg, hvide, rå470 mg
Hamburgerryg, kogt470 mg
Lever, svin, rå470 mg
Pighvarre, rå470 mg
Oksekød, culotte, rå470 mg
Danablu 60+470 mg
Kråse, kylling, rå470 mg
Lammekød, bov, rå470 mg
Due, kød og skind, rå470 mg
Sardin, i tomat, konserves470 mg
Oksekød, uspec., middelfedt, råt470 mg
Sprængt nakke, svinekød470 mg
Oksekød, tykkam, rå470 mg
Hamburgerryg, røget470 mg
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå470 mg
Musling, konserves460 mg
Birkes, frø460 mg
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå460 mg
Hestekød, råt460 mg
Svinekød , mellemkam med svær, rå460 mg
Svinekam med svær, rå460 mg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå460 mg
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå460 mg
Sojabønner, tørrede450 mg
Hjerte, okse, råt450 mg
Lever, ande, rå450 mg
Hellefisk, røget450 mg
Svinekød, rullesteg af slag, rå440 mg
Oksekød, entrecote med kappe, rå440 mg
Salt kød440 mg
Kalvekød, fedt, råt440 mg
Brisling (sardin), i tomat, konserves440 mg
Æg, hele, rå440 mg
Svinebryst, slag, rullesteg, råt440 mg
Rullepølse440 mg
Lever, kylling, rå430 mg
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt430 mg
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå430 mg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå430 mg
Svinebryst, kogestykke med svær, rå420 mg
Svinekød, ribsteaks, rå420 mg
Tunge, okse, rå420 mg
Myseost, 33+420 mg
Oksekød, spidsbryst, råt420 mg
Oksekød, tyndbryst, råt410 mg
Brisling (ansjovis), marineret, konserves410 mg
Hjerte, svin, råt410 mg
Ingefær, rod, rå410 mg
Æg, blomme, rå410 mg
Skinke med skank, rå410 mg
Ansjos, marineret, konserves410 mg