'; ?> Fødevarer, højt indhold: Leucin - Forside

Fødevarer, højt indhold: Leucin

Vis fødevarer, lavt indhold

Leucin pr. 100 g 
Æg, hvide, tørret6900 mg
Kaseinat, natrium-, Damipro RHV6900 mg
Æg, hele, tørret4000 mg
Parmesan, revet3600 mg
Skummetmælkspulver3500 mg
Sojamel3200 mg
Parmesan, 32+3100 mg
Grana, 32+3100 mg
Æg, blomme, tørret3000 mg
Hingino, 32+3000 mg
Gruyere, 45+2800 mg
Samsø, 30+2800 mg
Ost, fast, 20+, alle typer2800 mg
Sojabønner, tørrede2800 mg
Havarti, 30+2800 mg
Maribo, 30+2700 mg
Mozzarella, 30+2700 mg
Ost, fast, 30+, alle typer2700 mg
Sødmælkspulver2600 mg
Danbo, 30+2600 mg
Smelteost, 20+2600 mg
Svenbo, 45+2600 mg
Danbo, 20+2600 mg
Emmentaler, 45+2600 mg
Elbo, 40+2500 mg
Gelatine2500 mg
Maribo, 45+2500 mg
Samsø, 45+2500 mg
Cheddar, 50+2400 mg
Smelteost, 30+2400 mg
Fynbo, 45+2400 mg
Gær, tørret2400 mg
Ost, fast, 40+, alle typer2400 mg
Ost, fast, 45+, alle typer2300 mg
Havarti, 45+2300 mg
Fontina, 45+2300 mg
Camembert, 30+2300 mg
Danbo, 45+2200 mg
Mynster, 50+2200 mg
Esrom, 45+2200 mg
Fontina, 50+2200 mg
Figuraost, 10+2200 mg
Chesire, 50+2200 mg
Mozzarella, 45+2200 mg
St. Paulin, 50+2200 mg
Skinke, røget2200 mg
Smelteost, 45+2200 mg
Kuller, paneret, stegt2100 mg
Tun, rå2100 mg
Krabbekløer, rå2000 mg
Mycella, 50+2000 mg
Krabbekløer, konserves2000 mg
Linser, tørrede, uspec.2000 mg
Fasan, kød, rå2000 mg
Kylling, kød og skind, friturestegt2000 mg
Hvedekim, rå2000 mg
Jordnød, tørret2000 mg
Camembert, 45+2000 mg
Fasan, kød og skind, rå1900 mg
Reje, kogt1900 mg
Lever, høne, rå1900 mg
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)1900 mg
Roquefort, 50+1900 mg
Tun i olie, konserves1900 mg
Danablu 50+1900 mg
Brie, 45+1900 mg
Gås, kød, rå1900 mg
Flæskesvær, snacks1900 mg
Tun i vand, konserves1900 mg
Esrom, 60+1800 mg
Lever, svin, rå1800 mg
Klipfisk1800 mg
Havarti, 60+1800 mg
Feta, 40+1800 mg
Jordnøddesmør1800 mg
Torsk, rogn, rå1800 mg
Kanin, kød, rå1800 mg
Brie, 50+1800 mg
Mungbønner, tørrede, rå1800 mg
Camembert, 50+1800 mg
Musling, kogt1800 mg
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå1800 mg
Svinefilet, helt afpudset, rå1700 mg
Laks, gravad1700 mg
Kødextrakt, flydende, Bovril1700 mg
Kylling, kød og skind, grillstegt1700 mg
Lever, kylling, rå1700 mg
Hummer, rå1700 mg
Lever, ande, rå1700 mg
Oksekød, uspec., helt magert, råt1700 mg
Sesamfrø, afskallede1700 mg
Oksekød, klump uden kappe, rå1700 mg
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå1700 mg
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt1700 mg
Brisling (sardin), i olie, konserves1700 mg
Laks, konserves1700 mg
Oksekød, lårtunge, rå1700 mg
And, brystkød, rå1700 mg
Jomfruhummer, rå1700 mg
Hvide bønner, tørrede1700 mg
Lever, okse, rå1700 mg
Kippers i olie, konserves1700 mg
Krabbe, kogt1700 mg
Sardin, i olie, konserves1700 mg
Svinekød, uspec., magert, råt1700 mg
Hørfrø, rå1700 mg
Oksekød, inderlår uden kappe, rå1700 mg
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå1610 mg
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå1610 mg
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå1610 mg
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå1600 mg
And, kød, rå1600 mg
Sild, høstsild, fedsild, rå1600 mg
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå1600 mg
Oksekød, yderlår, råt1600 mg
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå1600 mg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt1600 mg
Lammekød, kølle, afpudset, rå1600 mg
Feta, 50+1600 mg
Laks, rå1600 mg
Tunge, svin, rå1600 mg
Kuller, rå1600 mg
Pistacienød, tørret1600 mg
Rullepølse, lammekød1600 mg
Oksekød, skank (osso-buco), rå1600 mg
Kogt oksebryst1600 mg
Oksekød, mellemskært, råt1600 mg
Tunge, svin, saltet1600 mg
Brie, 60+1600 mg
Hummer, kogt1600 mg
Lever, kalv, rå1600 mg
Helleflynder, rå1600 mg
Hjerte, okse, råt1600 mg
Hummer, konserves1600 mg
Kalvekød, helt magert1600 mg
Gærekstrakt, marmite1600 mg
Helleflynder, røget1600 mg
Svinemørbrad, afpudset, rå1600 mg
Svinekød, mørbrad royal, rå1600 mg
Søtunge, rå1600 mg
Pistacienød, tørristet1600 mg
Oksekød, inderlår med kappe, rå1600 mg
Hirseflager1600 mg
Laks, røget, udskåret1600 mg
Lammekød, kølle, uspec., rå1600 mg
Fårekød, kølle, rå1600 mg
Kalvekød, magert, råt1600 mg
Sild, røget1600 mg
Oksekød, uspec., magert, råt1600 mg
Sesamfrø, hele, tørrede1600 mg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå1560 mg
Svinekød, kæbeklump, rå1540 mg
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt1520 mg
Lammekød, kølle, med fedt, rå1500 mg
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt1500 mg
Makrel, filet, naturel, konserves1500 mg
Hornfisk, rå1500 mg
Kalvekød, middelfedt, råt1500 mg
Sild, rå1500 mg
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå1500 mg
Røget svinefilet1500 mg
Oksekød, uspec., middelfedt, råt1500 mg
Rødtunge, rå1500 mg
Spegepølse, oksekød1500 mg
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå1500 mg
Oksekød, tykkam, rå1500 mg
Lammekød, bov, rå1500 mg
Due, kød, rå1500 mg
Mandel, rå1500 mg
Høne, kød, rå1500 mg
Kalkun, kød, rå1500 mg
Tun i tomat, konserves1500 mg
Kikærter, tørrede, rå1500 mg
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå1500 mg
Lever, gåse, rå1500 mg
Danablu 60+1500 mg
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå1500 mg
Svinebov, helt afpudset, rå1500 mg
Fårekød, bov, rå1500 mg
Kylling, bryst, kød og skind, rå1500 mg
Ål, røget1500 mg
Birkes, frø1500 mg
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt1500 mg
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå1500 mg
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå1500 mg
Hestekød, råt1500 mg
Bayonneskinke, udbenet1500 mg
Oksekød, culotte, rå1500 mg
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå1500 mg
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå1500 mg
Svinekotelet, fadkotelet, rå1490 mg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt1490 mg
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå1490 mg
Svinekød, skinketern af yderlår, rå1480 mg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå1480 mg
Svinekød, bov i tern, rå1450 mg
Svinekød, nakkekotelet, rå1440 mg
Svinekam uden svær, rå1440 mg
Skinkemignon, rå1430 mg
Svinekød, bovsteaks, rå1430 mg
Svinekød, vikingsteaks, rå1430 mg
Due, kød og skind, rå1400 mg
Hjerte, kalv, råt1400 mg
Kalkun, kød og skind, rå1400 mg
Kylling, vinge, kød og skind, rå1400 mg
Æg, blomme, rå1400 mg
Skinke, røget, kogt1400 mg
Myseost, 33+1400 mg
Cashewnød, olieristet1400 mg
Sprængt nakke, svinekød1400 mg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt1400 mg
Makrel, røget1400 mg
Kalvekød, fedt, råt1400 mg
Hamburgerryg, røget1400 mg
Svinebov med svær, rå1400 mg
Skrubbe, rå1400 mg
Kylling, kød, rå1400 mg
Gule ærter (flækærter), rå1400 mg
Hamburgerryg, kogt1400 mg
Oksekød, entrecote med kappe, rå1400 mg
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå1400 mg
Poulard, kød og skind, rå1400 mg
Torsk, filet, røget, med skind1400 mg
Makrel, rå1400 mg
Hjerte, svin, råt1400 mg
Svinekød , mellemkam med svær, rå1400 mg
Hirse, hele korn1400 mg
Salt kød1400 mg
Svinekam med svær, rå1390 mg
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå1390 mg
Svinekød, rullesteg af slag, rå1310 mg
Gås, kød og skind, rå1300 mg
Tunge, okse, rå1300 mg
Rødspætte, rå1300 mg
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt1300 mg
Oksekød, spidsbryst, råt1300 mg
Havkat, plettet, rå1300 mg
Kråse, kylling, rå1300 mg
Hjerte, høne (kylling), råt1300 mg
Nyre, svin, rå1300 mg
Svinebryst, slag, rullesteg, råt1300 mg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå1300 mg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå1300 mg
Lammekød, rygstykke, råt1300 mg
Torsk, filet, kogt1300 mg
Musling, konserves1300 mg
Svinebryst, stegestykke med svær, rå1300 mg
Torsk, filet, rå1300 mg
Reje, dybfrost1300 mg
Oksekød, tyndbryst, råt1300 mg