'; ?> Fødevarer, højt indhold: Sum n-3 fedtsyrer - Forside

Fødevarer, højt indhold: Sum n-3 fedtsyrer

Vis fødevarer, lavt indhold

Sum n-3 fedtsyrer pr. 100 g 
Hørfrøolie53.3 g
Torsk, levertran20.6 g
Hørfrø, rå16.7 g
Torsk, lever, rå13.8 g
Torsk, lever, røget13.8 g
Torsk, lever, konserves11.4 g
Rapsolie11.1 g
Valnøddeolie10.4 g
Rapsolie (lavt erucasyreindhold)9.02 g
Valnød7.45 g
Mayonnaise7.39 g
Sojaolie6.87 g
Makrel, røget6.47 g
Sild, høstsild, fedsild, rå6.09 g
Hvedekimolie5.91 g
Makrel, rå5.78 g
Stenbider, røget5.19 g
Mayonnaise, fedtreduceret4.51 g
Makrel, filet, naturel, konserves4.31 g
Ål, rå4.28 g
Ål, røget4.28 g
Makrel i tomat, konserves4.25 g
Spegesild3.92 g
Dressing, blue cheese3.7 g
Remoulade, uspec.3.32 g
Laks, rå3.28 g
Laks, røget, udskåret3.26 g
Sardin, i tomat, konserves3.22 g
Brisling (sardin), i tomat, konserves3.13 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt3.12 g
Dressing, fransk3.11 g
Sild, marineret2.99 g
Sild, marineret, kryddersild2.71 g
Hellefisk, rå2.67 g
Sild, røget2.65 g
Hellefisk, gravad2.65 g
Sild, marineret, i karrysauce2.6 g
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt2.54 g
Kaviar, uægte (stenbiderrogn)2.46 g
Dressing, thousand island2.42 g
Sild, rå2.42 g
Brisling (ansjovis), marineret, konserves2.42 g
Sildepostej2.25 g
Laks, gravad2.18 g
Stenbider, rå2.14 g
Ansjos, marineret, konserves2.1 g
Remoulade, fedtreduceret, uspec.2.09 g
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt2.04 g
Ørred, regnbue-, rå1.76 g
Laks, konserves1.74 g
Dressing, italiensk1.6 g
Smør, usaltet1.59 g
Havkat, plettet, rå1.57 g
Sojamel1.56 g
Krabbe, kogt1.56 g
Hellefisk, røget1.53 g
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt1.5 g
Sojabønner, tørrede1.29 g
Torsk, rogn, røget1.21 g
Pecannød, olieristet1.02 g
Hestekød, råt1.01 g
Musling, konserves1 g
Majsolie1 g
Pecannød, tørristet0.984 g
Pecannød, tørret0.975 g
Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner0.946 g
Hornfisk, rå0.943 g
Skærekage, formkage, uspec.0.926 g
Torsk, rogn, rå0.92 g
Musling, kogt0.89 g
Havkat, rå0.863 g
Sardin, i olie, konserves0.861 g
Wienerbrød, kringle/stang0.857 g
Lammekød, slag, råt0.838 g
Bondebrød med fedtrige frø, industrifremstillet0.83 g
Æg, blomme, rå0.822 g
Lammekød, bryst, råt0.801 g
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt0.793 g
Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner0.788 g
Tebirkes0.784 g
Wienerbrød, uspec.0.774 g
Ostekiks, Cream Crackers0.762 g
Svinefedt, afsmeltet, Raffinol0.756 g
Svinefedt, afsmeltet0.756 g
Rullepølse, lammekød0.74 g
Tun i olie, konserves0.71 g
Lammekød, rygstykke, råt0.71 g
Wienerbrød, spandauer0.709 g
Lammekød, uspec., råt0.708 g
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt0.7 g
Croissant0.696 g
Svinespæk, rygspæk0.67 g
Hare, rå0.649 g
Æg, blomme, tørret0.634 g
Æg, hele, tørret0.62 g
Helleflynder, røget0.612 g
Helleflynder, rå0.612 g
Olivenolie0.6 g
Tørkage, linse0.589 g
Oksetalg0.571 g
Wienerbrød, julekage0.557 g
Wienerbrød, smørkrans0.557 g
Krabbekløer, rå0.555 g
Krabbekløer, konserves0.555 g
Æg, gås, rå0.554 g
Skærekage, mazarinkage0.552 g
Småkage, finsk brød0.552 g
Kylling, kød og skind, friturestegt0.55 g
Grønkål, rå0.543 g
Hvedebrød, bolle, grov, med fedtrige frø, industrifremstillet0.54 g
Tun i tomat, konserves0.534 g
Skrubbe, rå0.532 g
Torsk, rogn, konserves0.525 g
Trekornsbrød0.521 g
Kuller, rå0.516 g
Småkage, vanillekranse0.51 g
Hummer, kogt0.505 g
Kyllingepølse, pålæg0.5 g
Gåsefedt0.5 g
Vindruekerneolie0.499 g
Rødspætte, rå0.498 g
Hvedebrød, store, med fedtrige frø0.49 g
Reje, konserves0.48 g
Hummer, konserves0.479 g
Kalkun, kød og skind, rå0.459 g
Persille, rå0.456 g
Skærekage, sandkage0.45 g
Reje, kogt0.44 g
Tyttebær, rå0.438 g
Jomfruhummer, rå0.438 g
Hummer, rå0.438 g
Kanin, kød, rå0.424 g
Grønkål, konserves0.424 g
Skærekage, chokoladekage/-pie0.416 g
Småkage, uspec.0.414 g
Hindbær, rå0.401 g
Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt0.401 g
Hindbær, dybfrost0.401 g
Østers, rå0.4 g
Smør, saltet0.4 g
Knækbrød, hvede-, fint0.396 g
Fårekød, bov, rå0.395 g
Rødtunge, rå0.392 g
Reje, dybfrost0.392 g
And, kød og skind, rå0.39 g
Sesamfrø, afskallede0.386 g
Spegepølse0.38 g
Skærekage, citronkage0.377 g
Sesamfrø, hele, tørrede0.376 g
Flæskesvær, snacks0.373 g
Oksekød, slag, råt0.368 g
Oksekød, tværreb, råt0.365 g
Søtunge, rå0.364 g
Musling, rå0.36 g
Oksekød, tykbryst, råt0.358 g
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver0.35 g
Oksekød, uspec., fedt, råt0.345 g
Brisling (sardin), i olie, konserves0.343 g
Oksekød, tyndbryst, råt0.34 g
Frugtpålæg, uspec.0.333 g
Jordnøddeolie0.333 g
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+0.333 g
Birkes, frø0.33 g
Lammekød, kølle, med fedt, rå0.327 g
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet0.32 g
Torsk, filet, paneret, rå0.312 g
Ribs, rå0.309 g
Lammekød, bov, rå0.309 g
Lever, kylling, rå0.305 g
Sesamolie0.3 g
Müsli, uspec.0.298 g
Spinat, rå0.294 g
Creme fraiche 38 %0.29 g
Esrom, 60+0.29 g
Havarti, 60+0.288 g
Svinekød, halssnitte, rå0.287 g
Grønkål, dybfrost0.283 g
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost0.282 g
Svinekød, revelsben, rå0.28 g
Flødeost, 70+0.279 g
Leverpostej0.277 g
Danablu 60+0.273 g
Hvedekim, rå0.273 g
Salami0.272 g
Peberrod, rå0.267 g
Æg, hele, rå0.267 g
Torsk, filet, rå0.264 g
Torsk, filet, kogt0.264 g
Kørvel, hakket, dybfrost0.263 g
Kørvel, rå0.263 g
Kogt oksebryst0.263 g
Pistacienød, tørristet0.261 g
Oksekød, entrecote med kappe, rå0.26 g
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt0.26 g
Spinat, hakket, dybfrost0.259 g
Purløg, rå0.259 g
Frugtpålæg, figen0.255 g
Brie, 60+0.254 g
Pistacienød, tørret0.253 g
Cheddar, 50+0.25 g
Kalvekød, fedt, råt0.25 g
Rosenkål, uspec., rå0.247 g
Mynster, 50+0.245 g
Solbær, rå0.244 g
Sylte0.241 g
Hvedebrød, sandwich/toastbrød med fedtrige frø, industrifremstillet0.24 g
Rosenkål, efterår (oktober til december), rå0.238 g
Rosenkål, vinter (januar til april), rå0.238 g
Flødeost, 60+0.238 g
Rosenkål, dybfrost0.238 g
Chesire, 50+0.236 g
Fontina, 50+0.232 g
St. Paulin, 50+0.23 g
Rullepølse0.229 g
Gruyere, 45+0.228 g
Broccoli, dybfrost0.228 g
Mycella, 50+0.225 g
Oliven, sorte, saltede, i olie0.224 g
Medisterpølse, røget0.224 g
Roquefort, 50+0.223 g
Danablu 50+0.223 g
Champignon, konserves0.222 g
Svenbo, 45+0.221 g
Kastanjebrød0.221 g
Svinekød, spareribs, rå0.22 g
Karse, frisk0.22 g
Emmentaler, 45+0.22 g
Rødspætte, filet, paneret, dybfrost0.22 g
Parmesan, revet0.216 g
Lever, svin, rå0.216 g
Kylling, kød, rå0.216 g
Sprængt nakke, svinekød0.213 g
Maribo, 45+0.212 g
Lever, okse, rå0.212 g
Samsø, 45+0.211 g
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå0.211 g
Pølser, cocktailpølser0.21 g
Svinekød, ribbensteg, rå0.21 g
Brie, 50+0.21 g
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå0.21 g
Gås, kød og skind, rå0.21 g
Fynbo, 45+0.209 g
Fløde 38 %, piskefløde0.206 g
Myseost, 33+0.204 g
Fiskefrikadelle0.204 g
Havarti, 45+0.203 g
Lammekød, kølle, uspec., rå0.203 g
Sødmælkspulver0.203 g
Likør, kaffe med fløde0.201 g
Paté, pålæg0.201 g