'; ?> Fødevarer, højt indhold: C18:2, n-6 - Forside

Fødevarer, højt indhold: C18:2, n-6

Vis fødevarer, lavt indhold

C18:2, n-6 pr. 100 g 
Safflowerolie (højt linolsyreindhold)74.5 g
Tidselolie74.5 g
Vindruekerneolie67.2 g
Solsikkeolie63 g
Majsolie55.2 g
Sojaolie53.3 g
Valnøddeolie52.9 g
Bomuldsfrøolie51.5 g
Hvedekimolie46.9 g
Sesamolie41.3 g
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt41 g
Valnød36.4 g
Pinjefrø, tørrede36 g
Jordnøddeolie31.7 g
Birkes, frø30.5 g
Solsikkefrø, afskallede, tørrede27.8 g
Paranød26.6 g
Dressing, blue cheese23.5 g
Pecannød, olieristet22.3 g
Rapsolie22.1 g
Sesamfrø, afskallede21.9 g
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt21.5 g
Sesamfrø, hele, tørrede21.5 g
Dressing, fransk20.8 g
Pecannød, tørret20.4 g
Rapsolie (lavt erucasyreindhold)20.2 g
Pecannød, tørristet19.4 g
Mayonnaise18 g
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt17.3 g
Jordnød, tørret16.8 g
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt16.5 g
Dressing, thousand island16.3 g
Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt16 g
Safflowerolie (højt oliesyreindhold)14.4 g
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)14.3 g
Pistacienød, tørristet13.6 g
Jordnøddesmør13.5 g
Pistacienød, tørret13.1 g
Dressing, italiensk13 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt12.8 g
Mayonnaise, fedtreduceret12.7 g
Hørfrøolie12.7 g
Sojamel11 g
Gåsefedt9.8 g
Palmeolie9.1 g
Sojabønner, tørrede9.04 g
Cashewnød, olieristet8.9 g
Remoulade, uspec.8.84 g
Svinefedt, afsmeltet, Raffinol8.22 g
Svinefedt, afsmeltet8.22 g
Olivenolie8.2 g
Cashewnød, tørristet7.66 g
Svinespæk, rygspæk7.39 g
Mandel, rå7.21 g
Æg, blomme, tørret6.4 g
Remoulade, fedtreduceret, uspec.6.36 g
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt5.52 g
Ostekiks, Cream Crackers5.24 g
Hasselnød, tørret5.12 g
Tun i olie, konserves5.04 g
Marcipan4.81 g
Wienerbrød, julekage4.69 g
Wienerbrød, smørkrans4.69 g
And, kød og skind, rå4.69 g
Skærekage, mazarinkage4.64 g
Småkage, finsk brød4.64 g
Æg, hele, tørret4.6 g
Brisling (sardin), i olie, konserves4.58 g
Sild, marineret, i karrysauce4.5 g
Kartoffelchips, grove4.4 g
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver4.33 g
Sardin, i olie, konserves4.31 g
Hørfrø, rå4.31 g
Småkage, vanillekranse4.29 g
Skærekage, formkage, uspec.4.28 g
Torsk, levertran4.25 g
Tebirkes4.02 g
Kuller, paneret, stegt4 g
Spegepølse4 g
Hvedekim, rå3.99 g
Flæskesvær, snacks3.94 g
Oliven, sorte, saltede, i olie3.78 g
Skærekage, sandkage3.78 g
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt3.67 g
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet3.55 g
Wienerbrød, spandauer3.54 g
Wienerbrød, kringle/stang3.52 g
Skærekage, chokoladekage/-pie3.5 g
Salami3.5 g
Sildepostej3.48 g
Svinekød, halssnitte, rå3.48 g
Æg, blomme, rå3.38 g
Gås, kød og skind, rå3.34 g
Wienerbrød, uspec.3.23 g
Kylling, kød og skind, friturestegt3.21 g
Pop corn, traditionelle3.2 g
Croissant3.18 g
Skærekage, citronkage3.17 g
Svinekød, revelsben, rå3.11 g
Leverpølse3.05 g
Høne, kød og skind, rå3.04 g
Pop corn, microovn3 g
Kartoffel, chips (franske kartofler)3 g
Kyllingepølse, pålæg3 g
Snacks, ekstruderet, majsbasis2.99 g
Snacks, ekspanderet, majsbasis2.97 g
Oksetalg2.95 g
Knækbrød, hvede-, granhamstype2.82 g
Poulard, kød og skind, rå2.81 g
Cacaosmør2.8 g
Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner2.79 g
Tun i tomat, konserves2.67 g
Due, kød og skind, rå2.66 g
Havregryn, ikke beriget2.6 g
Hvedebrød, bolle, grov, med fedtrige frø, industrifremstillet2.6 g
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost2.6 g
Bondebrød med fedtrige frø, industrifremstillet2.6 g
Havregryn, uspec.2.6 g
Hvedeklid2.58 g
Snacks, ekspanderet, kartoffelbasis2.55 g
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost2.51 g
Havregryn, beriget2.48 g
Tørkage, linse2.46 g
Svinekød, spareribs, rå2.42 g
Paté, pålæg2.4 g
Pølser, cocktailpølser2.38 g
Kylling, vinge, kød og skind, rå2.37 g
Svinekød, ribbensteg, rå2.34 g
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå2.31 g
Hvedebrød, sandwich/toastbrød med fedtrige frø, industrifremstillet2.3 g
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet2.27 g
Kylling, kød og skind, rå2.27 g
Medisterpølse, røget2.26 g
Hvedebrød, store, med fedtrige frø2.26 g
Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner2.23 g
Bacon i tern, rå2.22 g
Pølse, cervelatpølse2.18 g
Svinekød, uspec., fedt, råt2.18 g
Kylling, kød og skind, grillstegt2.16 g
Pølse, hot dog2.13 g
Rullepølse2.11 g
Wienerpølse, ristet2.1 g
Svinebryst, stegestykke med svær, rå2.04 g
Wienerpølse2.02 g
Kødpølse2.01 g
Småkage, uspec.1.96 g
Kartoffel, pommes frites, friturestegte1.96 g
Bacon i skiver, rå1.93 g
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt1.92 g
Hjerte, høne (kylling), råt1.91 g
Solsikkebrød1.9 g
Svinekam med svær, rå1.88 g
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå1.88 g
Leverpostej1.84 g
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå1.83 g
Svinekød, ribsteaks, rå1.81 g
Kokosfedt, Palmin1.8 g
Kylling, lår, kød og skind, rå1.8 g
Kokosfedt1.8 g
Koriander, frø1.76 g
Smør, usaltet1.75 g
Sprængt nakke, svinekød1.7 g
Fennikel, frø1.69 g
Svinekød, rullesteg af slag, rå1.65 g
Palmekerneolie1.6 g
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt1.56 g
Wienerpølse, konserves1.54 g
Svinekød, nakkekam med svær, rå1.53 g
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå1.52 g
Kogechokolade1.51 g
Skinke med skank, rå1.5 g
Sardin, i tomat, konserves1.45 g
Smør, saltet1.4 g
Svinebryst, kogestykke med svær, rå1.39 g
Knækbrød, hvede-, fint1.39 g
Knækbrød, rug-, fint1.37 g
Surbrød1.36 g
Sigtebrød1.36 g
Kylling, bryst, kød og skind, rå1.33 g
Kylling, kød, rå1.3 g
Medisterpølse, rå1.3 g
Müsli, uspec.1.29 g
Rundstykke1.29 g
Avocado, rå1.29 g
Tomat, tørret1.29 g
Sylte1.28 g
Trekornsbrød1.25 g
Svinekød , mellemkam med svær, rå1.25 g
Svinekam uden svær, rå1.25 g
Æg, hele, rå1.25 g
Kiks, fuldkorns-, digestivetype1.24 g
Bygmel1.24 g
Flødechokolade med nødder1.23 g
Oliven, grønne, marinerede, konserves1.23 g
Svinekød, vikingsteaks, rå1.22 g
Blodpølse1.21 g
Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå1.21 g
Svinekød, bovsteaks, rå1.21 g
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå1.2 g
Svinekød, nakkekotelet, rå1.16 g
Skinke, røget1.15 g
Hestekød, råt1.15 g
Majsmel1.14 g
Kokosmel1.12 g
Torsk, lever, rå1.12 g
Torsk, lever, røget1.12 g
Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG)1.11 g
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost1.11 g
Knækbrød, rug-, groft (Husmans)1.1 g
Svinebryst, slag, rullesteg, råt1.1 g
Roulade, uspec.1.09 g
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå1.09 g
Rundstykke, spansk1.08 g
Grovfranskbrød1.08 g
Tomatketchup1.08 g
Svinekotelet, fadkotelet, rå1.06 g
Due, kød, rå1.03 g
Grahamsmel, fuldkornshvedemel1.03 g
Flødechokolade1.03 g
Boghvedemel1.02 g
Fiskefrikadelle1.02 g
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel1.01 g
Rugkerner, hele/knækkede1.01 g
Sild, marineret, i madeirasauce1 g
Byggryn, rå0.991 g
Ris, brune, rå0.982 g
Leverpostej, fedtreduceret0.98 g
Kalkun, kød og skind, rå0.969 g
Hvedebrød, bolle, fin, industrifremstillet0.96 g
Fladbrød0.955 g
Skinke, røget, kogt0.949 g
Gule ærter (flækærter), rå0.948 g
Frugtpålæg, uspec.0.943 g
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt0.94 g
Hvedebrød, fint, store0.938 g
Torsk, lever, konserves0.93 g
Mørk chokolade0.919 g
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+0.917 g
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå0.915 g
Franskbrød0.903 g
Rasp0.903 g
Pølsebrød0.903 g
Ål, røget0.892 g
Kastanjebrød0.884 g
Svinebov med svær, rå0.879 g
Ål, rå0.873 g
Kastanje, ægte, rå0.866 g
Fiskeolie, hydrogeneret0.863 g
Majskolbe, rå0.862 g
Hvedekerner, hele/knækkede0.855 g