'; ?> Fødevarer, højt indhold: C20:1, n-11 - Forside

Fødevarer, højt indhold: C20:1, n-11

Vis fødevarer, lavt indhold

C20:1, n-11 pr. 100 g 
Fiskeolie, hydrogeneret14.9 g
Torsk, lever, rå6.28 g
Torsk, lever, røget6.28 g
Torsk, lever, konserves5.2 g
Stenbider, røget4.65 g
Spegesild2.74 g
Hellefisk, røget2.65 g
Makrel, røget2.18 g
Sild, marineret2.12 g
Hellefisk, rå2.03 g
Hellefisk, gravad2.02 g
Sild, marineret, kryddersild2.02 g
Stenbider, rå1.91 g
Makrel, rå1.86 g
Sild, rå1.69 g
Sild, høstsild, fedsild, rå1.54 g
Wienerbrød, julekage1.47 g
Wienerbrød, smørkrans1.47 g
Skærekage, mazarinkage1.46 g
Makrel, filet, naturel, konserves1.46 g
Småkage, finsk brød1.46 g
Rapsolie (lavt erucasyreindhold)1.45 g
Småkage, vanillekranse1.35 g
Ål, røget1.34 g
Makrel i tomat, konserves1.33 g
Ål, rå1.31 g
Skærekage, sandkage1.19 g
Skærekage, chokoladekage/-pie1.1 g
Torsk, levertran1.01 g
Rapsolie1 g
Mayonnaise0.999 g
Jordnøddeolie0.999 g
Skærekage, citronkage0.997 g
Sild, røget0.903 g
Sild, marineret, i karrysauce0.9 g
Pinjefrø, tørrede0.87 g
Småkage, uspec.0.827 g
Smør, saltet0.8 g
Sildepostej0.787 g
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt0.78 g
Svinefedt, afsmeltet0.756 g
Svinefedt, afsmeltet, Raffinol0.756 g
Jordnøddesmør0.723 g
Laks, konserves0.645 g
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)0.617 g
Mayonnaise, fedtreduceret0.601 g
Brisling (ansjovis), marineret, konserves0.585 g
Svinespæk, rygspæk0.53 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt0.51 g
Ansjos, marineret, konserves0.506 g
Ørred, regnbue-, rå0.505 g
Remoulade, uspec.0.503 g
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+0.5 g
Laks, røget, udskåret0.496 g
Jordnød, tørret0.438 g
Creme fraiche 38 %0.435 g
Esrom, 60+0.434 g
Havarti, 60+0.432 g
Flødeost, 70+0.418 g
Danablu 60+0.409 g
And, kød og skind, rå0.4 g
Valnøddeolie0.4 g
Brie, 60+0.381 g
Cheddar, 50+0.375 g
Mynster, 50+0.367 g
Flødeost, 60+0.357 g
Chesire, 50+0.354 g
Fontina, 50+0.348 g
Skærekage, formkage, uspec.0.347 g
St. Paulin, 50+0.345 g
Gruyere, 45+0.341 g
Mycella, 50+0.338 g
Roquefort, 50+0.335 g
Danablu 50+0.335 g
Svinekød, halssnitte, rå0.334 g
Svenbo, 45+0.331 g
Emmentaler, 45+0.33 g
Spegepølse0.33 g
Parmesan, revet0.324 g
Flæskesvær, snacks0.323 g
Maribo, 45+0.318 g
Samsø, 45+0.316 g
Brie, 50+0.315 g
Fynbo, 45+0.314 g
Fløde 38 %, piskefløde0.31 g
Myseost, 33+0.306 g
Havarti, 45+0.304 g
Sødmælkspulver0.304 g
Kiks, fuldkorns-, digestivetype0.301 g
Camembert, 50+0.3 g
Olivenolie0.3 g
Remoulade, fedtreduceret, uspec.0.298 g
Fontina, 45+0.295 g
Ost, fast, 45+, alle typer0.293 g
Esrom, 45+0.291 g
Feta, 50+0.286 g
Mozzarella, 45+0.285 g
Oksetalg0.285 g
Brisling (sardin), i tomat, konserves0.285 g
Hingino, 32+0.28 g
Smelteost, 45+0.278 g
Grana, 32+0.273 g
Parmesan, 32+0.273 g
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt0.27 g
Elbo, 40+0.265 g
Wienerpølse0.263 g
Musling, kogt0.262 g
Pecannød, olieristet0.262 g
Ost, fast, 40+, alle typer0.256 g
Camembert, 45+0.254 g
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet0.25 g
Brie, 45+0.249 g
Salami0.228 g
Svinekød, revelsben, rå0.22 g
Feta, 40+0.218 g
Havkat, plettet, rå0.215 g
Sprængt nakke, svinekød0.213 g
Pecannød, tørristet0.212 g
Creme fraiche 18 %0.211 g
Svinekød, uspec., fedt, råt0.21 g
Havarti, 30+0.21 g
Pecannød, tørret0.205 g
Fløde 18 %0.204 g
Mozzarella, 30+0.201 g
Sesamolie0.2 g
Croissant0.199 g
Kaviar, uægte (stenbiderrogn)0.197 g
Medisterpølse, røget0.197 g
Svinebryst, stegestykke med svær, rå0.196 g
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt0.195 g
Samsø, 30+0.195 g
Rullepølse0.193 g
Krydder0.191 g
Wienerbrød, kringle/stang0.191 g
Danbo, 45+0.19 g
Smelteost, 30+0.187 g
Medisterpølse, rå0.186 g
Kartoffelchips, grove0.186 g
Maribo, 30+0.186 g
Ost, fast, 30+, alle typer0.181 g
Kødpølse0.177 g
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.176 g
Pistacienød, tørristet0.175 g
Kvark, 45+0.175 g
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå0.17 g
Høne, kød og skind, rå0.17 g
Kvark, 45+, med vanille0.17 g
Svinekød, spareribs, rå0.17 g
Pølser, cocktailpølser0.17 g
Svinekød, ribbensteg, rå0.17 g
Dressing, fransk0.169 g
Pistacienød, tørret0.169 g
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet0.16 g
Bacon i tern, rå0.16 g
Cashewnød, olieristet0.158 g
Paté, pålæg0.158 g
Dressing, thousand island0.158 g
Poulard, kød og skind, rå0.157 g
Bacon i skiver, rå0.157 g
Fløde 13 % (UHT)0.151 g
Æg, blomme, tørret0.148 g
Svinekød, nakkekam med svær, rå0.148 g
Tvebakker0.146 g
Krabbe, kogt0.145 g
Kylling, vinge, kød og skind, rå0.145 g
Skinke med skank, rå0.144 g
Laks, rå0.143 g
Wienerbrød, spandauer0.142 g
Smelteost, 20+0.14 g
Leverpostej0.14 g
Cashewnød, tørristet0.139 g
Musling, rå0.138 g
Svinebryst, kogestykke med svær, rå0.133 g
Svinekød, ribsteaks, rå0.13 g
Svinekam med svær, rå0.13 g
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå0.13 g
Wienerbrød, uspec.0.129 g
Ost, fast, 20+, alle typer0.125 g
Camembert, 30+0.125 g
Svinekød , mellemkam med svær, rå0.12 g
Svinekød, rullesteg af slag, rå0.12 g
Havkat, rå0.118 g
Kylling, kød og skind, rå0.118 g
Rygeost, 40+0.117 g
Æg, hele, tørret0.116 g
Kartoffel, pommes frites, friturestegte0.115 g
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.115 g
Flødechokolade med nødder0.112 g
Helleflynder, rå0.111 g
Helleflynder, røget0.111 g
Fløde 13 %0.109 g
Kylling, kød og skind, grillstegt0.109 g
Solsikkefrø, afskallede, tørrede0.107 g
Svinebryst, slag, rullesteg, råt0.106 g
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå0.105 g
Creme Fraiche 9%0.103 g
Tunge, okse, rå0.102 g
Fløde 9 %, syrnet0.102 g
Fiskefrikadelle0.102 g
Valnød0.101 g
Danbo, 20+0.101 g
Majsolie0.1 g
Paranød0.1 g
Palmeolie0.1 g
Gåsefedt0.1 g
Tunge, kalv, rå0.1 g
Laks, gravad0.099 g
Fløde 9 %0.098 g
Danbo, 30+0.097 g
Roulade, uspec.0.095 g
Oksekød, culotte, rå0.094 g
Flødechokolade0.093 g
Skinke, røget, kogt0.092 g
Kylling, kød og skind, friturestegt0.092 g
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt0.091 g
Æg, blomme, rå0.091 g
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt0.09 g
Svinekam uden svær, rå0.09 g
Svinekød, vikingsteaks, rå0.087 g
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt0.087 g
Svinekød, bovsteaks, rå0.087 g
Kylling, lår, kød og skind, rå0.086 g
Oksekød, spidsbryst, råt0.085 g
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå0.085 g
Svinebov med svær, rå0.085 g
Hasselnød, tørret0.083 g
Oksekød, hakket, råt0.083 g
Svinekød, nakkekotelet, rå0.083 g
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå0.08 g
Sardin, i tomat, konserves0.08 g
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt0.078 g
Bayonneskinke, udbenet0.078 g
Svinekotelet, fadkotelet, rå0.076 g
Kylling, bryst, kød og skind, rå0.076 g
Rødfisk, rå0.076 g
Kyllingepølse, pålæg0.075 g
Figuraost, 10+0.074 g
Skinke, røget0.072 g
Sesamfrø, afskallede0.072 g
Sesamfrø, hele, tørrede0.071 g
Tunge, svin, saltet0.065 g
Tunge, svin, rå0.065 g
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost0.064 g
Frugtkvark0.063 g
Hytteost, 20+0.061 g
Hestekød, råt0.052 g
Krabbekløer, konserves0.051 g
Krabbekløer, rå0.051 g
Hornfisk, rå0.051 g
Hørfrø, rå0.049 g