'; ?> Fødevarer, højt indhold: C16:1, n-7 - Forside

Fødevarer, højt indhold: C16:1, n-7

Vis fødevarer, lavt indhold

C16:1, n-7 pr. 100 g 
Torsk, levertran10.9 g
Fiskeolie, hydrogeneret8.24 g
Torsk, lever, røget6.02 g
Torsk, lever, rå6.02 g
Torsk, lever, konserves4.98 g
Oksetalg4 g
Due, kød og skind, rå3.46 g
Stenbider, røget3.34 g
Gåsefedt2.8 g
Svinefedt, afsmeltet2.36 g
Svinefedt, afsmeltet, Raffinol2.36 g
Ål, røget2.32 g
Ål, rå2.27 g
Hellefisk, røget2.02 g
And, kød, rå1.98 g
Smør, usaltet1.83 g
Hellefisk, rå1.82 g
Hellefisk, gravad1.81 g
Oksekød, slag, råt1.78 g
Oksekød, tværreb, råt1.77 g
Svinespæk, rygspæk1.75 g
Oksekød, tykbryst, råt1.74 g
Oksekød, uspec., fedt, råt1.67 g
Oksekød, tyndbryst, råt1.65 g
Salami1.64 g
Svinekød, halssnitte, rå1.62 g
Brisling (sardin), i tomat, konserves1.55 g
And, kød og skind, rå1.54 g
Stenbider, rå1.38 g
Æg, blomme, tørret1.37 g
Kalvekød, fedt, råt1.34 g
Leverpølse1.32 g
Smør, saltet1.3 g
Kogt oksebryst1.27 g
Oksekød, entrecote med kappe, rå1.26 g
Sild, høstsild, fedsild, rå1.12 g
Spegepølse1.1 g
Flæskesvær, snacks1.1 g
Spegesild1.09 g
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt1.08 g
Wienerbrød, smørkrans1.04 g
Wienerbrød, julekage1.04 g
Oksekød, culotte, rå1.03 g
Skærekage, mazarinkage1.03 g
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå1.03 g
Småkage, finsk brød1.03 g
Svinekød, uspec., fedt, råt1.02 g
Æg, hele, tørret1.01 g
Gås, kød og skind, rå0.98 g
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+0.959 g
Brisling (ansjovis), marineret, konserves0.957 g
Svinebryst, stegestykke med svær, rå0.954 g
Småkage, vanillekranse0.947 g
Småkage, uspec.0.93 g
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå0.9 g
Høne, kød og skind, rå0.89 g
Oksekød, spidsbryst, råt0.854 g
Makrel, røget0.853 g
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.853 g
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå0.853 g
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå0.841 g
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet0.84 g
Creme fraiche 38 %0.835 g
Skærekage, sandkage0.835 g
Oksekød, uspec., middelfedt, råt0.832 g
Esrom, 60+0.832 g
Havarti, 60+0.828 g
Ansjos, marineret, konserves0.828 g
Poulard, kød og skind, rå0.82 g
Makrel, rå0.803 g
Flødeost, 70+0.802 g
Bomuldsfrøolie0.8 g
Oksekød, tykkam, rå0.788 g
Danablu 60+0.785 g
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost0.781 g
Sild, marineret0.773 g
Skærekage, chokoladekage/-pie0.772 g
Fasan, kød og skind, rå0.757 g
Pølse, hot dog0.741 g
Svinekød, revelsben, rå0.74 g
Wienerpølse, ristet0.731 g
Brie, 60+0.73 g
Cheddar, 50+0.719 g
Svinekød, nakkekam med svær, rå0.716 g
Mynster, 50+0.704 g
Wienerpølse0.702 g
Skærekage, citronkage0.7 g
Skinke med skank, rå0.7 g
Kylling, vinge, kød og skind, rå0.699 g
Flødeost, 60+0.685 g
Sardin, i tomat, konserves0.684 g
Chesire, 50+0.678 g
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå0.675 g
Sild, rå0.675 g
Tunge, kalv, saltet0.671 g
Medisterpølse, røget0.67 g
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt0.668 g
Fontina, 50+0.667 g
Kalvekød, middelfedt, råt0.662 g
St. Paulin, 50+0.661 g
Oksekød, hakket, råt0.66 g
Kylling, kød og skind, rå0.655 g
Gruyere, 45+0.654 g
Bagegær, presset, rå0.653 g
Pølse, cervelatpølse0.652 g
Svinebryst, kogestykke med svær, rå0.649 g
Mycella, 50+0.648 g
Roquefort, 50+0.641 g
Danablu 50+0.641 g
Sprængt nakke, svinekød0.639 g
Svenbo, 45+0.635 g
Emmentaler, 45+0.632 g
Parmesan, revet0.622 g
Fløde 38 %, piskefløde0.619 g
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå0.616 g
Kylling, kød og skind, grillstegt0.615 g
Maribo, 45+0.609 g
Makrel, filet, naturel, konserves0.607 g
Samsø, 45+0.606 g
Brie, 50+0.604 g
Sylte0.603 g
Sild, røget0.602 g
Fynbo, 45+0.602 g
Kødpølse0.6 g
Olivenolie0.6 g
Sild, marineret, kryddersild0.6 g
Myseost, 33+0.587 g
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt0.585 g
Svinekød , mellemkam med svær, rå0.582 g
Sødmælkspulver0.582 g
Havarti, 45+0.582 g
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost0.572 g
Camembert, 50+0.57 g
Laks, rå0.57 g
Svinekød, spareribs, rå0.57 g
Fontina, 45+0.565 g
Sildepostej0.562 g
Ost, fast, 45+, alle typer0.561 g
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.561 g
Pølser, cocktailpølser0.56 g
Esrom, 45+0.559 g
Makrel i tomat, konserves0.557 g
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå0.55 g
Svinekød, ribbensteg, rå0.55 g
Rullepølse0.55 g
Feta, 50+0.548 g
Mozzarella, 45+0.546 g
Bacon i skiver, rå0.54 g
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet0.54 g
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt0.54 g
Hingino, 32+0.537 g
Wienerpølse, konserves0.536 g
Smelteost, 45+0.533 g
Oksekød, mellemskært, råt0.533 g
Bacon i tern, rå0.53 g
Avocado, rå0.525 g
Grana, 32+0.524 g
Parmesan, 32+0.524 g
Svinebryst, slag, rullesteg, råt0.513 g
Elbo, 40+0.509 g
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå0.509 g
Oksekød, inderlår med kappe, rå0.509 g
Kylling, lår, kød og skind, rå0.508 g
Hestekød, råt0.501 g
Rapsolie0.497 g
Ost, fast, 40+, alle typer0.491 g
Camembert, 45+0.487 g
Brie, 45+0.478 g
Leverpostej0.47 g
Medisterpølse, rå0.466 g
Laks, konserves0.461 g
Pistacienød, tørret0.461 g
Paté, pålæg0.46 g
Oksekød, uspec., magert, råt0.46 g
Skinke, røget0.459 g
Kylling, kød og skind, friturestegt0.459 g
Æg, blomme, rå0.457 g
Pistacienød, tørristet0.455 g
Skinke, røget, kogt0.444 g
Æg, and, rå0.441 g
Svinekam med svær, rå0.44 g
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå0.44 g
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt0.44 g
Lammekød, slag, råt0.437 g
Svinekød, ribsteaks, rå0.43 g
Hvedekimolie0.428 g
Lammekød, bryst, råt0.418 g
Feta, 40+0.417 g
Svinebov med svær, rå0.411 g
Tunge, okse, rå0.409 g
Ørred, regnbue-, rå0.407 g
Creme fraiche 18 %0.404 g
Havarti, 30+0.402 g
Kyllingepølse, pålæg0.4 g
Tunge, kalv, rå0.4 g
Laks, gravad0.396 g
Æg, gås, rå0.394 g
Fløde 18 %0.391 g
Hjerte, høne (kylling), råt0.39 g
Svinekød, rullesteg af slag, rå0.39 g
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå0.389 g
Rullepølse, lammekød0.386 g
Mozzarella, 30+0.385 g
Oksekød, lårtunge, rå0.385 g
Kylling, bryst, kød og skind, rå0.382 g
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt0.382 g
Bayonneskinke, udbenet0.38 g
Danbo, 45+0.38 g
Samsø, 30+0.374 g
Lammekød, rygstykke, råt0.37 g
Lammekød, uspec., råt0.369 g
Oksekød, yderlår, råt0.367 g
Oliven, sorte, saltede, i olie0.367 g
Kødextrakt, terning0.36 g
Smelteost, 30+0.359 g
Maribo, 30+0.356 g
Oksekød, skank (osso-buco), rå0.355 g
Ost, fast, 30+, alle typer0.348 g
Skærekage, formkage, uspec.0.347 g
Kartoffel, pommes frites, friturestegte0.346 g
Laks, røget, udskåret0.345 g
Kvark, 45+0.335 g
Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG)0.333 g
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost0.333 g
Havkat, plettet, rå0.327 g
Kvark, 45+, med vanille0.326 g
Tunge, svin, rå0.318 g
Tunge, svin, saltet0.318 g
Cashewnød, tørristet0.318 g
Kalvekød, magert, råt0.301 g
Dressing, blue cheese0.3 g
Svinekam uden svær, rå0.3 g
Palmeolie0.3 g
Sild, marineret, i karrysauce0.3 g
Due, kød, rå0.299 g
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå0.296 g
Likør, kaffe med fløde0.295 g
Danbo, 30+0.291 g
Svinekød, vikingsteaks, rå0.29 g
Svinekød, bovsteaks, rå0.29 g
Fløde 13 % (UHT)0.289 g
Oksekød, klump uden kappe, rå0.284 g
Rosin uden kerner0.284 g
Krydder0.281 g
Roulade, uspec.0.277 g
Smelteost, 20+0.27 g
Gås, kød, rå0.27 g
Svinekød, nakkekotelet, rå0.27 g
Skrubbe, rå0.266 g
Mandel, rå0.264 g