'; ?> Fødevarer, højt indhold: C16:0 - Forside

Fødevarer, højt indhold: C16:0

Vis fødevarer, lavt indhold

C16:0 pr. 100 g 
Palmeolie43.5 g
Cacaosmør25.4 g
Svinefedt, afsmeltet, Raffinol25.3 g
Svinefedt, afsmeltet25.3 g
Smør, usaltet24.9 g
Oksetalg23.7 g
Bomuldsfrøolie22.7 g
Smør, saltet22.2 g
Gåsefedt20.7 g
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt19.3 g
Fiskeolie, hydrogeneret17.9 g
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt17.6 g
Svinespæk, rygspæk16.3 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt14.8 g
Hvedekimolie14.2 g
Torsk, levertran13.9 g
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+13 g
Svinekød, halssnitte, rå12.9 g
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt12.8 g
Æg, blomme, tørret12.5 g
Kartoffel, chips (franske kartofler)12 g
Salami11.7 g
Creme fraiche 38 %11.4 g
Esrom, 60+11.3 g
Havarti, 60+11.3 g
Fløde 38 %, piskefløde11 g
Flødeost, 70+10.9 g
Danablu 60+10.7 g
Brie, 60+9.94 g
Cheddar, 50+9.79 g
Spegepølse9.7 g
Mynster, 50+9.58 g
And, kød og skind, rå9.58 g
Olivenolie9.5 g
Flødechokolade med nødder9.4 g
Sojaolie9.36 g
Flødeost, 60+9.32 g
Jordnøddeolie9.25 g
Chesire, 50+9.23 g
Æg, hele, tørret9.21 g
Majsolie9.1 g
Fontina, 50+9.08 g
St. Paulin, 50+8.99 g
Snacks, ekspanderet, kartoffelbasis8.97 g
Gruyere, 45+8.9 g
Sesamolie8.9 g
Paranød8.87 g
Kogechokolade8.85 g
Mycella, 50+8.81 g
Flæskesvær, snacks8.78 g
Danablu 50+8.73 g
Roquefort, 50+8.73 g
Torsk, lever, rå8.66 g
Torsk, lever, røget8.66 g
Svenbo, 45+8.64 g
Emmentaler, 45+8.61 g
Leverpølse8.54 g
Parmesan, revet8.46 g
Maribo, 45+8.28 g
Samsø, 45+8.25 g
Brie, 50+8.22 g
Kokosfedt, Palmin8.2 g
Kokosfedt8.2 g
Fynbo, 45+8.19 g
Lammekød, slag, råt8.16 g
Svinekød, uspec., fedt, råt8.12 g
Palmekerneolie8.1 g
Myseost, 33+7.99 g
Havarti, 45+7.93 g
Sødmælkspulver7.93 g
Flødechokolade7.84 g
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet7.82 g
Lammekød, bryst, råt7.79 g
Camembert, 50+7.75 g
Fontina, 45+7.69 g
Ost, fast, 45+, alle typer7.63 g
Svinebryst, stegestykke med svær, rå7.61 g
Oksekød, slag, råt7.61 g
Esrom, 45+7.6 g
Oksekød, tværreb, råt7.56 g
Mørk chokolade7.47 g
Feta, 50+7.45 g
Mozzarella, 45+7.42 g
Oksekød, tykbryst, råt7.41 g
Wienerbrød, spandauer7.37 g
Hingino, 32+7.31 g
Smelteost, 45+7.25 g
Rullepølse, lammekød7.2 g
Torsk, lever, konserves7.17 g
Oksekød, uspec., fedt, råt7.14 g
Grana, 32+7.13 g
Parmesan, 32+7.13 g
Danbo, 45+7.04 g
Oksekød, tyndbryst, råt7.03 g
Valnøddeolie7 g
Gås, kød og skind, rå6.95 g
Elbo, 40+6.92 g
Lammekød, rygstykke, råt6.91 g
Lammekød, uspec., råt6.89 g
Svinekød, revelsben, rå6.84 g
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå6.8 g
Snacks, ekstruderet, majsbasis6.69 g
Ost, fast, 40+, alle typer6.69 g
Camembert, 45+6.63 g
Brie, 45+6.51 g
Dressing, blue cheese6.5 g
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt6.4 g
Wienerbrød, uspec.6.19 g
Wienerbrød, kringle/stang6.19 g
Vindruekerneolie6.09 g
Snacks, ekspanderet, majsbasis5.93 g
Kiks, fuldkorns-, digestivetype5.85 g
Jordnøddesmør5.83 g
Svinekød, nakkekam med svær, rå5.71 g
Tørkage, linse5.7 g
Kalvekød, fedt, råt5.68 g
Tebirkes5.68 g
Feta, 40+5.68 g
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)5.67 g
Croissant5.67 g
Pølse, hot dog5.66 g
Kokosmel5.62 g
Dressing, fransk5.61 g
Wienerpølse, ristet5.58 g
Skinke med skank, rå5.58 g
Pølse, cervelatpølse5.54 g
Solsikkeolie5.5 g
Creme fraiche 18 %5.5 g
Medisterpølse, røget5.5 g
Cacao, pulver5.48 g
Havarti, 30+5.47 g
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt5.46 g
Kogt oksebryst5.44 g
Oksekød, entrecote med kappe, rå5.39 g
Småkage, uspec.5.38 g
Wienerpølse5.36 g
Ål, røget5.36 g
Fløde 18 %5.33 g
Svinekød, spareribs, rå5.33 g
Kartoffel, pommes frites, friturestegte5.31 g
Hørfrøolie5.3 g
Jordnød, tørret5.26 g
Mozzarella, 30+5.24 g
Ål, rå5.24 g
Pølser, cocktailpølser5.24 g
Svinebryst, kogestykke med svær, rå5.18 g
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost5.17 g
Svinekød, ribbensteg, rå5.15 g
Rullepølse5.1 g
Kødpølse5.1 g
Samsø, 30+5.09 g
Wienerbrød, julekage5.09 g
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt5.09 g
Wienerbrød, smørkrans5.09 g
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå5.08 g
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost5.08 g
Blodpølse5.06 g
Skærekage, mazarinkage5.04 g
Småkage, finsk brød5.04 g
Æg, blomme, rå5.03 g
Sprængt nakke, svinekød5.01 g
Pop corn, microovn5.01 g
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet5 g
Pistacienød, tørristet4.92 g
Pecannød, olieristet4.91 g
Smelteost, 30+4.88 g
Bacon i tern, rå4.88 g
Pistacienød, tørret4.87 g
Maribo, 30+4.85 g
Sylte4.8 g
Rapsolie4.8 g
Due, kød og skind, rå4.78 g
Ost, fast, 30+, alle typer4.73 g
Bacon i skiver, rå4.7 g
Småkage, vanillekranse4.65 g
Svinekød , mellemkam med svær, rå4.64 g
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt4.58 g
Kvark, 45+4.56 g
Sesamfrø, afskallede4.56 g
Cashewnød, olieristet4.48 g
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå4.47 g
Sesamfrø, hele, tørrede4.47 g
Kvark, 45+, med vanille4.44 g
Paté, pålæg4.4 g
Mayonnaise4.39 g
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå4.37 g
Cashewnød, tørristet4.35 g
Pecannød, tørristet4.34 g
Pecannød, tørret4.32 g
Oksekød, culotte, rå4.32 g
Safflowerolie (højt oliesyreindhold)4.31 g
Leverpostej4.3 g
Oksekød, hakket, råt4.29 g
Safflowerolie (højt linolsyreindhold)4.28 g
Tidselolie4.28 g
Kartoffelchips, grove4.2 g
Danbo, 30+4.18 g
Chokolade, fyldt4.17 g
Svinekam med svær, rå4.13 g
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå4.13 g
Birkes, frø4.11 g
Medisterpølse, rå4.1 g
Skærekage, sandkage4.1 g
Wienerpølse, konserves4.09 g
Oliven, sorte, saltede, i olie4.08 g
Svinebryst, slag, rullesteg, råt4.08 g
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå4.06 g
Valnød4.03 g
Svinekød, ribsteaks, rå3.97 g
Oksekød, spidsbryst, råt3.93 g
Fløde 13 % (UHT)3.93 g
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå3.84 g
Rapsolie (lavt erucasyreindhold)3.84 g
Fårekød, bov, rå3.84 g
Stenbider, røget3.82 g
Sildepostej3.82 g
Fløde 13 %3.81 g
Skærekage, chokoladekage/-pie3.79 g
Dressing, italiensk3.72 g
Makrel, rå3.69 g
Smelteost, 20+3.67 g
Danbo, 20+3.64 g
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå3.64 g
Svinekød, rullesteg af slag, rå3.64 g
Dressing, thousand island3.62 g
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå3.59 g
Likør, kaffe med fløde3.58 g
Oksekød, uspec., middelfedt, råt3.55 g
Skinke, røget, kogt3.53 g
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt3.5 g
Pinjefrø, tørrede3.49 g
Brisling (sardin), i tomat, konserves3.44 g
Skærekage, citronkage3.44 g
Oksekød, tykkam, rå3.36 g
Spegesild3.34 g
Høne, kød og skind, rå3.32 g
Svinebov med svær, rå3.27 g
Camembert, 30+3.25 g
Flødeskumskage, uspec.3.25 g
Ost, fast, 20+, alle typer3.25 g
Skærekage, formkage, uspec.3.24 g
Kylling, kød og skind, friturestegt3.21 g
Lammekød, kølle, med fedt, rå3.18 g
Skinke, røget3.16 g
Solsikkefrø, afskallede, tørrede3.1 g
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå3.1 g
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt3.08 g
Poulard, kød og skind, rå3.06 g
Rygeost, 40+3.05 g
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt3.04 g