'; ?> Fødevarer, højt indhold: Selen, Se - Forside

Fødevarer, højt indhold: Selen, Se

Vis fødevarer, lavt indhold

Selen, Se pr. 100 g 
Nyre, svin, rå182 μg
Kippers i olie, konserves140 μg
Lever, ande, rå124 μg
Nyre, okse, rå123 μg
Nyre, kalv, rå120 μg
Paranød103 μg
Lucerne, alfalfa, frø90 μg
Æg, hele, tørret87.4 μg
Krabbekløer, rå82 μg
Tun, rå79.6 μg
Rødtunge, rå75.3 μg
Tun i vand, konserves68 μg
Tun i olie, konserves68 μg
Tun i tomat, konserves68 μg
Torsk, lever, rå63.5 μg
Torsk, lever, konserves63.5 μg
Torsk, lever, røget63.5 μg
Lever, gåse, rå61 μg
Leverpølse58 μg
Havkat, rå57.5 μg
Musling, konserves57.2 μg
Rødfisk, rå56.3 μg
Solsikkefrø, afskallede, tørrede56 μg
Jomfruhummer, rå55 μg
Torsk, rogn, konserves52 μg
Kaviar, uægte (stenbiderrogn)52 μg
Lever, kylling, rå50.5 μg
Østers, rå49.2 μg
Lever, høne, rå49 μg
Lever, svin, rå47.6 μg
Musling, kogt46 μg
Musling, rå46 μg
Kuller, rå44.5 μg
Lange, filet, rå42.4 μg
Laks, konserves42 μg
Hummer, konserves38.1 μg
Hummer, kogt38.1 μg
Hummer, rå38.1 μg
Brosme, rå38 μg
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost37.7 μg
Lever, okse, rå37.4 μg
Brisling (sardin), i olie, konserves35 μg
Sardin, i olie, konserves35 μg
Kongeål (pighaj), rå33.6 μg
Sej, filet, rå32.4 μg
Sej, filet, dybfrost32.4 μg
Sild, høstsild, fedsild, rå32.3 μg
Laks, rå32.2 μg
Sild, rå32.1 μg
Makrel i tomat, konserves31.9 μg
Makrel, rå31.9 μg
Makrel, filet, naturel, konserves31.9 μg
Makrel, røget31.9 μg
Krabbekløer, konserves31 μg
Hornfisk, rå30.9 μg
Hellefisk, røget30.5 μg
Hellefisk, rå30.5 μg
Lever, kalv, rå30 μg
Æg, blomme, rå30 μg
Hvilling, rå29.8 μg
Torsk, filet, paneret, rå29 μg
Sild, røget29 μg
Rødspætte, rå28.9 μg
Torsk, filet, rå28.7 μg
Hørfrø, rå28 μg
Kødextrakt, terning27.6 μg
Ål, rå26.3 μg
Ål, røget26.3 μg
Laks, saltet26 μg
Blæksprutte, rå26 μg
Laks, røget, udskåret26 μg
Søtunge, rå25.5 μg
Kulmule, rå25.3 μg
Reje, konserves24.6 μg
Sesamfrø, afskallede24.4 μg
Sesamfrø, hele, tørrede24.4 μg
Aborre, rå24 μg
Brasen, rå24 μg
Gås, kød og skind, rå24 μg
And, kød og skind, rå24 μg
Kalkun, kød og skind, rå24 μg
Småkage, uspec.24 μg
Gås, kød, rå24 μg
And, kød, rå24 μg
Æg, hele, rå23.3 μg
Reje, dybfrost22.3 μg
Spegesild22 μg
Paté, pålæg21 μg
Skrubbe, rå20.4 μg
Sildepostej20 μg
Boghvedegryn, rå20 μg
Rødspætte, filet, paneret, dybfrost20 μg
Knude, rå20 μg
Ansjos, marineret, konserves20 μg
Brisling (ansjovis), marineret, konserves20 μg
Sandart, rå20 μg
Leverpostej19.2 μg
Sild, marineret19 μg
Reje, kogt18.7 μg
Ørred, hav-, rå18.7 μg
Gærekstrakt, marmite18 μg
Kaffe, instant, decaffeinated, pulver17.3 μg
Karry, pulver17.1 μg
Ørred, regnbue-, rå16.9 μg
Stenbider, rå16.5 μg
Bækforel, rå16 μg
Helt, rå16 μg
Hirseflager16 μg
Hirse, hele korn16 μg
Ising, rå16 μg
Knækbrød, hvede-, granhamstype15.3 μg
Leverpostej, fedtreduceret15 μg
Krebs, rå14.4 μg
Cacao, pulver14.3 μg
Hjerte, okse, råt14 μg
Parmesan, revet14 μg
Ørred, dam-, sø-, rå14 μg
Gule ærter (flækærter), rå14 μg
Sødmælkspulver14 μg
Hjerte, kalv, råt14 μg
Blodpølse14 μg
Flæskesvær, snacks13.6 μg
Fiskefrikadelle13 μg
Skummetmælkspulver13 μg
Kylling, kød, rå12.4 μg
Kylling, kød og skind, rå12.4 μg
Høne, kød, rå12.4 μg
Skinke, røget, kogt12.1 μg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt12.1 μg
Hjerte, svin, råt12.1 μg
Skinke, kogt, konserves12.1 μg
Skinke, røget12.1 μg
Linser, tørrede, uspec.12 μg
Tunge, svin, saltet12 μg
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver12 μg
Tunge, svin, rå12 μg
Hingino, 32+11 μg
Sojamel11 μg
Parmesan, 32+11 μg
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg11 μg
Svinebov, helt afpudset, rå10.9 μg
Hamburgerryg, røget10.8 μg
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå10.8 μg
Svinekød , mellemkam med svær, rå10.4 μg
Hamburgerryg, kogt10.4 μg
Svinemørbrad, afpudset, rå10.4 μg
Svinekød, bagskank uden svær, rå10.2 μg
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå10.2 μg
Svinebov med svær, rå10.2 μg
Brisling, rå10 μg
Mozzarella, 30+10 μg
Hare, rå10 μg
Samsø, 30+10 μg
Kaffebønne, ristet, formalet10 μg
Ost, fast, 20+, alle typer10 μg
Grana, 32+10 μg
Havarti, 30+10 μg
Kanin, kød, rå10 μg
Gruyere, 45+10 μg
Maribo, 30+10 μg
Kalkun, kød, rå9.9 μg
Kyllingepølse, pålæg9.82 μg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå9.7 μg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå9.7 μg
Oksekød, yderlår, råt9.7 μg
Oksekød, inderlår med kappe, rå9.6 μg
Svinebryst, kogestykke med svær, rå9.5 μg
Danbo, 30+9.5 μg
Ost, fast, 30+, alle typer9.5 μg
Emmentaler, 45+9.5 μg
Svenbo, 45+9.5 μg
Danbo, 20+9.5 μg
Oksekød, mellemskært, råt9.5 μg
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå9.3 μg
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå9.1 μg
Samsø, 45+9 μg
Maribo, 45+9 μg
Fynbo, 45+9 μg
Elbo, 40+9 μg
Cheddar, 50+9 μg
Smelteost, 20+8.91 μg
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå8.9 μg
Svinekød, nakkekam med svær, rå8.9 μg
Røget svinefilet8.8 μg
Hvide bønner, tørrede8.8 μg
Brune bønner, tørrede8.8 μg
Smelteost, 30+8.8 μg
Sojabønner, tørrede8.8 μg
Mungbønner, tørrede, rå8.8 μg
Ost, fast, 45+, alle typer8.74 μg
Ost, fast, 40+, alle typer8.7 μg
Havarti, 45+8.5 μg
Fontina, 45+8.5 μg
Figuraost, 10+8.5 μg
Camembert, 30+8.5 μg
Kalvekød, magert, råt8.4 μg
Bacon i skiver, rå8.3 μg
Trekornsbrød8.3 μg
Bacon i tern, rå8.3 μg
Kalvekød, fedt, råt8.2 μg
Spegepølse8.1 μg
Sild, marineret, i karrysauce8 μg
Høne, kød og skind, rå8 μg
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet8 μg
Mynster, 50+8 μg
Esrom, 45+8 μg
Chesire, 50+8 μg
Fontina, 50+8 μg
Rullepølse8 μg
Oksekød, spidsbryst, råt8 μg
Mozzarella, 45+8 μg
St. Paulin, 50+8 μg
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet8 μg
Smelteost, 45+8 μg
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg7.9 μg
Danbo, 45+7.9 μg
Oksekød, tyndbryst, råt7.7 μg
Fiberbrød7.5 μg
Skinke, kogt, skiveskåret7.5 μg
Mycella, 50+7.5 μg
Medisterpølse, rå7.4 μg
Sylte7.4 μg
Medisterpølse, røget7.3 μg
Wienerpølse, ristet7.2 μg
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt7.2 μg
Wienerpølse, konserves7.2 μg
Pølse, hot dog7.2 μg
Wienerpølse7.2 μg
Citronskal, rå7 μg
Roquefort, 50+7 μg
Camembert, 45+7 μg
Danablu 50+7 μg
Brie, 45+7 μg
Camembert, 50+7 μg
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt6.9 μg
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå6.9 μg
Svinefilet, helt afpudset, rå6.9 μg
Jordnød, tørret6.9 μg
Hvedebrød, bolle, grov, med fedtrige frø, industrifremstillet6.9 μg
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå6.9 μg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå6.9 μg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå6.9 μg
Svinekam uden svær, rå6.9 μg
Svinekød, ribsteaks, rå6.9 μg
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå6.9 μg
Svinekød, vikingsteaks, rå6.9 μg
Bayonneskinke, udbenet6.9 μg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt6.9 μg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt6.9 μg
Svinekød, halssnitte, rå6.9 μg