'; ?> Fødevarer, højt indhold: Mangan, Mn - Forside

Fødevarer, højt indhold: Mangan, Mn

Vis fødevarer, lavt indhold

Mangan, Mn pr. 100 g 
Te, blade71 mg
Hvedekim, rå18 mg
Hvedeklid15 mg
Pinjefrø, tørrede8.8 mg
Hasselnød, tørret7.2 mg
Blodpølse6.8 mg
Havregryn, ikke beriget5.8 mg
Havregryn, beriget5.8 mg
Havregryn, uspec.5.8 mg
Hyben pulver, tørret5.5 mg
Pecannød, tørret4.5 mg
Hvedegryn, mannagryn4 mg
Pecannød, tørristet3.93 mg
Ris, parboiled, rå3.9 mg
Pecannød, olieristet3.7 mg
Rugkerner, hele/knækkede3.7 mg
Kastanje, ægte, rå3.67 mg
Hvedekerner, hele/knækkede3.6 mg
Knækbrød, rug-, fint3.6 mg
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå3.6 mg
Knækbrød, rug-, groft (Husmans)3.6 mg
Knækbrød, hvede-, fint3.5 mg
Knækbrød, hvede-, granhamstype3.5 mg
Blåbær, rå3.3 mg
Tyttebær, rå3.2 mg
Paranød2.78 mg
Grahamsmel, fuldkornshvedemel2.74 mg
Persille, rå2.7 mg
Dild, rå2.7 mg
Purløg, rå2.7 mg
Cacao, pulver2.5 mg
Mandel, rå2.5 mg
Sesamfrø, hele, tørrede2.46 mg
Sesamfrø, afskallede2.46 mg
Ris, brune, rå2.4 mg
Sojamel2.3 mg
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel2.16 mg
Valnød2.1 mg
Hvide bønner, tørrede2 mg
Brune bønner, tørrede2 mg
Sojabønner, tørrede2 mg
Tomat, tørret1.85 mg
Rugmel, halvsigtet (udmalingsgrad ca. 85 %)1.75 mg
Kørvel, rå1.7 mg
Kørvel, hakket, dybfrost1.7 mg
Spinat, rå1.7 mg
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)1.7 mg
Tyttebær, syltede1.7 mg
Hvidløg, rå1.67 mg
Cashewnød, olieristet1.67 mg
Bygmel1.6 mg
Jordnød, tørret1.52 mg
Jordnøddesmør1.52 mg
Marcipan1.5 mg
Boghvedegryn, rå1.5 mg
Ananas, rå1.5 mg
Ananas, konserves1.5 mg
Pumpernickel1.31 mg
Byggryn, rå1.3 mg
Pistacienød, tørristet1.28 mg
Loganbær, frosne1.25 mg
Kaffe, instant, decaffeinated, pulver1.22 mg
Brombær, dybfrost, usukrede1.22 mg
Hyben, rå1.2 mg
Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner1.2 mg
Rugbrød, mørkt1.2 mg
Hindbær, rå1.2 mg
Gule ærter (flækærter), rå1.2 mg
Grahamsbrød1.2 mg
Pistacienød, tørret1.2 mg
Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner1.2 mg
Softrugbrød (uden fedtrige frø)1.2 mg
Hindbær, dybfrost1.2 mg
Rugbrød, fuldkorn1.2 mg
Tyggegummi, uden sukker, uspec.1.09 mg
Mungbønner, tørrede, rå1.04 mg
Majsstivelse1 mg
Okra, gumbo, rå0.99 mg
Sigtemel0.96 mg
Vekao0.92 mg
Rugbrød, lyst0.91 mg
Buddingpulver0.9 mg
Ris, polerede, rå0.9 mg
Risengryn, grødris, polerede, rå0.9 mg
Småkage, uspec.0.9 mg
Cashewnød, tørristet0.826 mg
Hvedebrød, sandwich/toastbrød med fedtrige frø, industrifremstillet0.81 mg
Pop Corn (poppede majskærner)0.8 mg
Pop corn, traditionelle0.8 mg
Mørk chokolade0.78 mg
Kogechokolade0.78 mg
Cacao, instant, med mælk, pulver0.77 mg
Cacao, instant, uden mælk, pulver0.77 mg
Bondebrød med fedtrige frø, industrifremstillet0.77 mg
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk0.74 mg
Hvedebrød, store, med fedtrige frø0.74 mg
Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk0.74 mg
Hvedebrød, groft uden fedtrige frø, uden kerner0.73 mg
Marcipanprodukt, m/chokolade, uspec.0.73 mg
Bondebrød, uden fedtrige frø, industrifremstillet0.73 mg
Hvedebrød, bolle, grov, industrifremstillet0.73 mg
Hvedebrød, bolle, grov, med fedtrige frø, industrifremstillet0.73 mg
Pastiller, sukkerfri, uspec.0.72 mg
Rødbede, konserves, uden tilsat sukker0.72 mg
Rødbede, konserves0.72 mg
Hirseflager0.71 mg
Pastiller, med sukker, uspec.0.71 mg
Hirse, hele korn0.71 mg
Musling, konserves0.7 mg
Rugsigtemel (udmalingsgrad ca. 70 %)0.7 mg
Flûte, groft, industrifremstillet0.69 mg
Lakridskonfekt0.68 mg
Ostekiks, Cream Crackers0.68 mg
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning0.68 mg
Fersken, tørret0.67 mg
Hvedebrød, toastbrød, groft, industrifremstillet0.66 mg
Brombær, rå0.646 mg
Nougat0.61 mg
Fiberbrød0.6 mg
Franskbrød0.6 mg
Pølsebrød0.6 mg
Grovfranskbrød0.6 mg
Rundstykke, spansk0.6 mg
Dragé, lakrids0.6 mg
Rundstykke0.6 mg
Rødbede, rå0.6 mg
Rasp0.6 mg
Rismel0.6 mg
Makaroni, spaghetti, rå0.58 mg
Broccoli, rå0.58 mg
Kartoffelchips, grove0.55 mg
Salat, hovedsalat, rå0.52 mg
Hvedebrød, bolle, italiensk, industrifremstillet0.52 mg
Mariekiks0.51 mg
Figen, tørret0.51 mg
Flûte, fint, industrifremstillet0.51 mg
Hvedemel0.51 mg
Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå0.51 mg
Linsespirer, rå0.506 mg
Ananasjuice, konserves0.504 mg
Brøndkarse, rå0.5 mg
Grønkål, rå0.5 mg
Hvedebrød, bolle, fin, industrifremstillet0.5 mg
Flødeboller, skumboller0.49 mg
Hvedebrød, store, italiensk0.48 mg
Hvedebrød, fint, store0.46 mg
Persillerod, rå0.46 mg
Peberrod, rå0.46 mg
Frugtpålæg, uspec.0.45 mg
Gulerod, konserves0.45 mg
Frugtpålæg, figen0.436 mg
Jordbær, rå0.43 mg
Hvedebrød, toastbrød, fint, industrifremstillet0.43 mg
Koriander, blade, friske0.426 mg
Soja sauce0.424 mg
Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå0.42 mg
Salat, endivie, kruset (frisee), rå0.42 mg
Kartoffel, chips (franske kartofler)0.41 mg
Pastinak, rå0.4 mg
Daddel, tørret0.4 mg
Yams, rå0.397 mg
Lever, svin, rå0.39 mg
Snacks, ekspanderet, majsbasis0.39 mg
Tyggegummi, med sukker, uspec.0.39 mg
Maniok, cassava, rå0.384 mg
Lever, okse, rå0.38 mg
Grønne ærter, rå0.38 mg
Sveske, rå0.38 mg
Honning0.37 mg
Grønne ærter, dybfrost0.37 mg
Bladbede, sølvbede, rå0.366 mg
Gulerod, importeret, rå0.36 mg
Sennep, brun, færdiglavet0.36 mg
Gulerod, uspec., rå0.36 mg
Sennep, gul, færdiglavet0.36 mg
Tranebær, rå0.36 mg
Druesaft0.36 mg
Gulerod, dansk, rå0.36 mg
Kakifrugt (Sharon), rå0.355 mg
Majskolbe, rå0.35 mg
Spinat, hakket, dybfrost0.35 mg
Dragéprodukt, uspec.0.35 mg
Syre (krydderplante), rå0.349 mg
Østers, rå0.33 mg
Lakrids, uspec.0.32 mg
Flødechokolade med nødder0.32 mg
Flødechokolade0.32 mg
Lever, kalv, rå0.32 mg
Bagegær, presset, rå0.31 mg
Rosin uden kerner0.31 mg
Solbær, rå0.31 mg
Julesalat, rå0.3 mg
Chokolade, fyldt0.3 mg
Rødspætte, filet, paneret, dybfrost0.29 mg
Lakrids, salt0.29 mg
Jordbær, dybfrost, usukrede0.29 mg
Kantarel, rå0.28 mg
Snacks, ekspanderet, kartoffelbasis0.27 mg
Rosenkål, uspec., rå0.27 mg
Rosenkål, dybfrost0.27 mg
Spegepølse0.27 mg
Lever, ande, rå0.258 mg
Batat, sød kartoffel, rå0.258 mg
Lever, kylling, rå0.255 mg
Aubergine, rå0.25 mg
Grønne bønner, rå0.25 mg
Salat, egeløv, rå0.25 mg
Eddike0.25 mg
Syltetøj, uspec.0.25 mg
Jordbær, dybfrost, sukrede0.249 mg
Banan, rå0.24 mg
Hvidkål, rå0.24 mg
Roulade, uspec.0.24 mg
Peber, chili, rå0.237 mg
Abrikos, tørret0.235 mg
Blomkål, importeret, rå0.23 mg
Kartoffel, uspec., rå0.23 mg
Løg, rå0.23 mg
Blomkål, uspec., rå0.23 mg
Musling, kogt0.23 mg
Blomkål, dansk, rå0.23 mg
Musling, rå0.23 mg
Ingefær, rod, rå0.229 mg
Sauce, barbeque0.225 mg
Grønne bønner, dybfrost0.21 mg
Snacks, ekstruderet, majsbasis0.21 mg
Vingummi0.21 mg
Rødkål, rå0.2 mg
Makaroni, spaghetti, kogt0.2 mg
Salt, havsalt (ikke jodberiget)0.2 mg
Leverpostej, fedtreduceret0.2 mg
Jordbær i sukkerlage, konserves0.2 mg
Tomatsuppe, spiseklar0.2 mg
Æble, tørret0.2 mg
Blomkål, dybfrost0.197 mg
Kinakål, pe-tsai, rå0.19 mg
Ribs, rå0.19 mg
Porre, rå0.19 mg
Cayote, Kayote, rå0.189 mg
Bønnespirer, mung, rå0.188 mg
Bønnespirer, uspec., rå0.188 mg
Lucernespirer, rå0.188 mg
Lever, høne, rå0.18 mg
Savoykål, rå0.18 mg
Squash, alle typer, rå0.175 mg
Squash, zucchini, rå0.175 mg
Gulerod, dybfrost0.171 mg
Rabarber, rå0.17 mg
Rabarber, dybfrost0.17 mg
Stikkelsbær, rå0.17 mg