'; ?> Fødevarer, højt indhold: Natrium, Na - Forside

Fødevarer, højt indhold: Natrium, Na

Vis fødevarer, lavt indhold

Natrium, Na pr. 100 g 
Salt, bordsalt38850 mg
Salt, stensalt, køkkensalt38700 mg
Salt, havsalt (ikke jodberiget)33800 mg
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning22500 mg
Kødextrakt, terning22500 mg
Bagepulver11800 mg
Soja sauce5637 mg
Laks, saltet5510 mg
Spegesild5380 mg
Kødextrakt, flydende, Bovril4800 mg
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost3780 mg
Brisling (ansjovis), marineret, konserves3606 mg
Ansjos, marineret, konserves3606 mg
Gærekstrakt, marmite3600 mg
Spegepølse, oksekød3583 mg
Oliven, sorte, saltede, i olie3288 mg
Tang, konbu, tørret (kelp)3100 mg
Miso, sojapasta2950 mg
Gaffelbidder2826 mg
Skinke, røget2405 mg
Bækforel, filet, røget2340 mg
Hellefisk, røget2336 mg
Sauce, shaslik2300 mg
Tomatketchup, stærk2300 mg
Oliven, grønne, marinerede, konserves2217 mg
Kaviar, uægte (stenbiderrogn)2158 mg
Tomat, tørret2095 mg
Skinke, røget, kogt2040 mg
Klipfisk2033 mg
Salami1988 mg
Laks, gravad1930 mg
Hellefisk, gravad1930 mg
Spegepølse1915 mg
Tunge, kalv, saltet1815 mg
Salt kød1805 mg
Røget svinefilet1725 mg
Tunge, svin, saltet1690 mg
Dressing, italiensk1654 mg
Feta, 40+1584 mg
Feta, 50+1584 mg
Hamburgerryg, kogt1540 mg
Hamburgerryg, røget1540 mg
Parmesan, revet1529 mg
Roastbeef1505 mg
Danablu 50+1470 mg
Roquefort, 50+1470 mg
Laks, røget, udskåret1466 mg
Bayonneskinke, udbenet1457 mg
Skinke, kogt, skiveskåret1455 mg
Peberfrugt, konserves1369 mg
Rullepølse1350 mg
Skinke, kogt, konserves1310 mg
Sennep, brun, færdiglavet1307 mg
Camembert, 45+1297 mg
Camembert, 30+1297 mg
Æg, hvide, tørret1280 mg
Flæskesvær, snacks1252 mg
Hummer, konserves1240 mg
Hummer, kogt1240 mg
Mycella, 50+1234 mg
Bacon i tern, rå1225 mg
Bacon i skiver, rå1225 mg
Sild, marineret1180 mg
Sild, marineret, i madeirasauce1180 mg
Peber, chili, konserves1173 mg
Wienerpølse1164 mg
Pølser, cocktailpølser1160 mg
Snacks, ekspanderet, kartoffelbasis1157 mg
Pølse, cervelatpølse1152 mg
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet1140 mg
Dressing, olie-eddike, kalorielet1140 mg
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet1140 mg
Pølse, hot dog1136 mg
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg1120 mg
Sauce, barbeque1119 mg
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt1100 mg
Kødpølse, fedtreduceret1100 mg
Wienerpølse, konserves1100 mg
Dressing, blue cheese1094 mg
Tomatketchup1090 mg
Vallepulver, tørret1079 mg
Wienerpølse, ristet1075 mg
Kødpølse1065 mg
Dressing, olie-eddike1054 mg
Medisterpølse, røget1050 mg
Reje, konserves1030 mg
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg1002 mg
Krabbekløer, konserves1000 mg
Kyllingepølse, pålæg999 mg
Grana, 32+998 mg
Parmesan, 32+998 mg
Danbo, 20+984 mg
Reje, kogt980 mg
Paté, pålæg944 mg
Krebs, rå928 mg
Leverpølse901 mg
Sild, marineret, i karrysauce900 mg
Cornflakes, uspec.883 mg
Musling, konserves880 mg
Snacks, ekstruderet, majsbasis875 mg
Maribo, 30+872 mg
Kylling, kød og skind, grillstegt870 mg
Dressing, thousand island863 mg
Ost, fast, 20+, alle typer845 mg
Sprængt nakke, svinekød844 mg
Dressing, fransk836 mg
Sylte830 mg
Hingino, 32+825 mg
Leverpostej, fedtreduceret802 mg
Mynster, 50+770 mg
Sennep, gul, færdiglavet760 mg
Snacks, ekspanderet, majsbasis757 mg
Danbo, 45+756 mg
Ost, fast, 45+, alle typer756 mg
Esrom, 45+755 mg
Havarti, 45+755 mg
Fontina, 45+755 mg
Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt747 mg
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt747 mg
Danbo, 30+737 mg
Fynbo, 45+735 mg
Esrom, 60+730 mg
Ost, fast, 30+, alle typer729 mg
Elbo, 40+723 mg
Ost, fast, 40+, alle typer723 mg
Dressing, mayonnaise, kalorielet723 mg
Leverpostej718 mg
Medisterpølse, rå705 mg
Brie, 50+700 mg
Sildepostej700 mg
Brie, 60+700 mg
Danablu 60+696 mg
Tomatsuppe, spiseklar695 mg
Havarti, 30+689 mg
Dressing, creme fraiche688 mg
Maribo, 45+684 mg
Cheddar, 50+678 mg
Havarti, 60+676 mg
Cornflakes, frosted670 mg
Dressing, mayonnaise668 mg
Ål, røget652 mg
St. Paulin, 50+648 mg
Brie, 45+647 mg
Fiskefrikadelle630 mg
Kiks, fuldkorns-, digestivetype626 mg
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+621 mg
Samsø, 30+617 mg
Emmentaler, 45+613 mg
Gruyere, 45+613 mg
Chesire, 50+613 mg
Fiskefars, rå611 mg
Ostekiks, Cream Crackers610 mg
Løg, ristede606 mg
Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede606 mg
Kartoffel, chips (franske kartofler)606 mg
Dressing, creme fraiche, kalorielet603 mg
Mozzarella, 30+601 mg
Fontina, 50+601 mg
Bønnespirer, soja, konserves600 mg
Bambusskud, konserves, saltet600 mg
Mayonnaise597 mg
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt592 mg
Makrel, filet, naturel, konserves590 mg
Tun i vand, konserves590 mg
Kødboller, dybfrost590 mg
Torsk, lever, rå589 mg
Torsk, lever, konserves589 mg
Torsk, lever, røget589 mg
Rullepølse, lammekød588 mg
Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec.588 mg
Musling, kogt582 mg
Musling, rå582 mg
Tun i olie, konserves580 mg
Rundstykke578 mg
Reje, dybfrost578 mg
Hvedebrød, store, italiensk574 mg
Smelteost, 20+573 mg
Flødeost, 60+573 mg
Hvedebrød, bolle, italiensk, industrifremstillet571 mg
Kogt oksebryst571 mg
Laks, konserves570 mg
Camembert, 50+570 mg
Flûte, med fedtrige frø, industrifremstillet568 mg
Smelteost, 30+566 mg
Croissant564 mg
Mozzarella, 45+558 mg
Samsø, 45+556 mg
Svenbo, 45+550 mg
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt550 mg
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt550 mg
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt550 mg
Grovbolle542 mg
Hummer, rå538 mg
Rugbrød, lyst537 mg
Kammerjunkere533 mg
Pop corn, microovn530 mg
Kuller, paneret, stegt530 mg
Rundstykke, spansk529 mg
Flûte, fint, industrifremstillet526 mg
Rugbrød, fuldkorn523 mg
Æg, hele, tørret523 mg
Lakrids, salt519 mg
Smelteost, 45+519 mg
Bondebrød, uden fedtrige frø, industrifremstillet515 mg
Rugbrød, mørkt512 mg
Grahamsbrød511 mg
Myseost, 33+511 mg
Bondebrød med fedtrige frø, industrifremstillet510 mg
Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner509 mg
Pop corn, traditionelle505 mg
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)503 mg
Hvedebrød, groft uden fedtrige frø, uden kerner501 mg
Hvedebrød, bolle, fin, industrifremstillet501 mg
Kippers i olie, konserves500 mg
Mayonnaise, fedtreduceret500 mg
Fiberbrød495 mg
Knækbrød, hvede-, fint484 mg
Knækbrød, hvede-, granhamstype484 mg
Fladbrød484 mg
Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner482 mg
Baked beans i tomatsovs, konserves480 mg
Hvedebrød, fint, store478 mg
Softrugbrød (uden fedtrige frø)477 mg
Kødboller, konserves475 mg
Torsk, rogn, konserves473 mg
Flødeost, 70+472 mg
Tvebakker470 mg
Rasp465 mg
Franskbrød465 mg
Hvedebrød, store, med fedtrige frø463 mg
Hvedebrød, bolle, grov, med fedtrige frø, industrifremstillet461 mg
Sardin, i tomat, konserves461 mg
Brisling (sardin), i tomat, konserves461 mg
Kartoffel, pommes frites, friturestegte457 mg
Sigtebrød453 mg
Hvedebrød, bolle, grov, industrifremstillet450 mg
Kartoffelchips, grove446 mg
Flûte, groft, industrifremstillet444 mg
Knækbrød, rug-, fint443 mg
Knækbrød, rug-, groft (Husmans)443 mg
Valnøddebrød440 mg
Hvedebrød, toastbrød, fint, industrifremstillet439 mg
Blodpølse438 mg
Skummetmælkspulver435 mg
Tomatpure433 mg
Fiskeboller, konserves432 mg
Saccharin428 mg
Tebirkes426 mg
Surbrød424 mg
Hvedebrød, toastbrød, groft, industrifremstillet422 mg