'; ?> Fødevarer, højt indhold: L-ascorbinsyre - Forside

Fødevarer, højt indhold: L-ascorbinsyre

Vis fødevarer, lavt indhold

L-ascorbinsyre pr. 100 g 
Guavabær, guajavabær, rå228 mg
Peberfrugt, rød, rå187 mg
Peber, chili, rå166 mg
Citronskal, rå129 mg
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk119 mg
Broccoli, rå114 mg
Peberfrugt, grøn, rå99.1 mg
Kiwi, rå92.7 mg
Rosenkål, dybfrost80.9 mg
Jordbær, rå76 mg
Kødpølse75 mg
Litchi, lichiblomme, kinesisk blomme, rå71.5 mg
Blomkål, uspec., rå68.1 mg
Peber, chili, konserves68 mg
Papaya, mamaja, træmelon, rå61.8 mg
Tomatjuice, konserves59 mg
Savoykål, rå57.5 mg
Broccoli, dybfrost53.7 mg
Tomatsuppe, spiseklar53 mg
Appelsin, rå52.5 mg
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg51 mg
Citron, rå49 mg
Blomkål, dybfrost48.8 mg
Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede48.4 mg
Knudekål, glaskål, rå48.1 mg
Syre (krydderplante), rå48 mg
Citronsaft, friskpresset46 mg
Salt kød46 mg
Hvidkål, rå45.8 mg
Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå45 mg
Grapefrugt, rå45 mg
Roastbeef45 mg
Hamburgerryg, kogt40 mg
Læskedrik (light), koncentreret (1+10), uden tilsat sukker, uspec.40 mg
Tomat, tørret39.2 mg
Kartoffel, chips (franske kartofler)38.4 mg
Broccoli, kogt37 mg
Appelsinjuice, konserves34.4 mg
Carambol, bilimbing, stjernefrugt, rå34.4 mg
Medisterpølse, røget32.4 mg
Passionsfrugt, grenadil, rå30 mg
Bladbede, sølvbede, rå30 mg
Læskedrik, koncentreret (1+5), tilsat sukker, uspec.30 mg
Lime, rå29.1 mg
Skinke, kogt, skiveskåret29 mg
Leverpostej29 mg
Hyldebær, rå29 mg
Mangofrugt, mangoblomme, mangga, rå27.7 mg
Ananaskirsebær, kapstikkelbær, rå27.7 mg
Røget svinefilet27 mg
Mandarin, rå26.7 mg
Kinakål, pe-tsai, rå26 mg
Cantaloupe (melon), rå24.8 mg
Salat, Romaine, romersk, rå24 mg
Grønne bønner, dybfrost23.7 mg
Kartoffel, uspec., rå23.4 mg
Kyllingepølse, pålæg23.3 mg
Rullepølse23 mg
Forårsløg, rå22.1 mg
Paté, pålæg21.3 mg
Okra, gumbo, rå21.1 mg
Grønkål, dybfrost21 mg
Maniok, cassava, rå20.6 mg
Mandarin, konserves19.8 mg
Grønne ærter, dybfrost19.3 mg
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg18.8 mg
Pølse, hot dog18.7 mg
Melbanan, grønsagsbanan, plantain, rå18.4 mg
Salat, egeløv, rå18 mg
Tomatpure, koncentreret17.8 mg
Spegepølse17 mg
Squash, alle typer, rå17 mg
Linsespirer, rå16.5 mg
Kinaradise, japanræddike, rå16.2 mg
Spinat, hakket, dybfrost16 mg
Tomat, uspec., rå15.7 mg
Honningmelon, rå15.6 mg
Loganbær, frosne15.3 mg
Kvæde, rå15 mg
Brombær, rå15 mg
Kartoffel, pommes frites, friturestegte14.3 mg
Kaktusfigen, rå14 mg
Grøntsagsjuice, pasteuriseret13.3 mg
Tranebær, rå13.3 mg
Bønnespirer, mung, rå13.2 mg
Bønnespirer, uspec., rå13.2 mg
Salat, endivie, kruset (frisee), rå13 mg
Mungbønner, tørrede, rå12.2 mg
Cherimoya, chirimoya, rå11.5 mg
Tomat, flået, konserves11.3 mg
Banan, rå11 mg
Vindrue, rå10.8 mg
Ananasjuice, konserves10 mg
Æble, uspec., råt10 mg
Abrikos, rå10 mg
Agurk, rå9.74 mg
Vandmelon, rå9.6 mg
Fennikel, knold, rå9 mg
Gulerod, juice, konserves8.5 mg
Bacon i skiver, rå8.3 mg
Bacon i tern, rå8.3 mg
Hvidløg, rå8.21 mg
Lucernespirer, rå8.2 mg
Løg, rå8.19 mg
Musling, rå8 mg
Salat, Radicchio rosso, rå8 mg
Paradisæble, råt8 mg
Cayote, Kayote, rå7.7 mg
Kakifrugt (Sharon), rå7.5 mg
Gås, kød, rå7.2 mg
Fersken, rå6.6 mg
Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå6.5 mg
Leverpostej, fedtreduceret6.4 mg
Hasselnød, tørret6.3 mg
Granatæble, punisk æble, råt6.1 mg
Fasan, kød, rå6 mg
Nektarin, rå5.4 mg
Gulerod, dansk, rå5.33 mg
Fasan, kød og skind, rå5.3 mg
Due, kød og skind, rå5.2 mg
Kartoffel, konserves5.1 mg
Salat, Iceberg, rå5.1 mg
Gulerod, uspec., rå5.01 mg
Pistacienød, tørret5 mg
Ingefær, rod, rå5 mg
Pære, rå4.94 mg
Fersken, tørret4.8 mg
Lever, gåse, rå4.5 mg
Lever, ande, rå4.5 mg
Pizza, dybfrost, uspec.4.3 mg
Gås, kød og skind, rå4.2 mg
Gulerod, dybfrost3.95 mg
Tomatketchup3.94 mg
Kanel, stang3.8 mg
Hvidløg, tørret, pulver3.58 mg
Tamarind, rå3.5 mg
Rosin uden kerner3.3 mg
Løg, hakkede, dybfrost3.3 mg
Hjerte, høne (kylling), råt3.2 mg
Brombær, dybfrost, usukrede3.1 mg
Champignon, rå3.09 mg
Muskatnød, hel3 mg
And, kød og skind, rå2.8 mg
Gulerod, konserves2.7 mg
Blåbær, frosne, usukrede2.5 mg
Batat, sød kartoffel, rå2.4 mg
Pistacienød, tørristet2.3 mg
Kylling, kød, rå2.3 mg
Hvide bønner, tørrede2.04 mg
Dressing, blue cheese2 mg
Figen, rå2 mg
Pighvarre, rå1.7 mg
Poulard, kød og skind, rå1.6 mg
Figen, tørret1.2 mg
Pecannød, tørret1.1 mg
Abrikos, tørret1 mg
Loquat, japansk mispel, rå1 mg
Æblemost, uspec.0.9 mg
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)0.8 mg
Pinjefrø, tørrede0.8 mg
Frugtpålæg, uspec.0.758 mg
Pecannød, tørristet0.7 mg
Pecannød, olieristet0.7 mg
Sauce, barbeque0.7 mg
Frugtpålæg, figen0.552 mg
Cashewnød, olieristet0.3 mg
Likør, kaffe med fløde0.2 mg
Bagegær, presset, rå0.1 mg
Druesaft0.1 mg