'; ?> Fødevarer, højt indhold: Biotin - Forside

Fødevarer, højt indhold: Biotin

Vis fødevarer, lavt indhold

Biotin pr. 100 g 
Lever, høne, rå210 μg
Lever, kylling, rå210 μg
Gær, tørret200 μg
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)114 μg
Bagegær, presset, rå60 μg
Sojabønner, tørrede60 μg
Æg, blomme, rå60 μg
Lever, svin, rå44 μg
Østers, rå41 μg
Lever, kalv, rå39 μg
Grønkål, rå36 μg
Grønkål, dybfrost36 μg
Jordnød, tørret34 μg
Lever, okse, rå33 μg
Nyre, svin, rå32 μg
Paté, pålæg27 μg
Æg, hele, rå25 μg
Nyre, okse, rå24 μg
Hvedeklid24 μg
Leverpostej24 μg
Nyre, kalv, rå24 μg
Leverpostej, fedtreduceret23 μg
Havregryn, uspec.19 μg
Havregryn, ikke beriget19 μg
Havregryn, beriget19 μg
Valnød19 μg
Hjerte, svin, råt18.2 μg
Champignon, konserves16 μg
Skummetmælkspulver16 μg
Champignon, rå16 μg
Flæskesvær, snacks14 μg
Torsk, rogn, rå13 μg
Torsk, rogn, konserves13 μg
Mayonnaise12 μg
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver12 μg
Sødmælkspulver10 μg
Sild, rå10 μg
Sild, høstsild, fedsild, rå10 μg
Snacks, ekspanderet, majsbasis9.6 μg
Kyllingepølse, pålæg9 μg
Snacks, ekstruderet, majsbasis8.7 μg
Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner8.3 μg
Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner7.6 μg
Hjerte, kalv, råt7.3 μg
Makrel, røget7 μg
Makrel i tomat, konserves7 μg
Grahamsmel, fuldkornshvedemel7 μg
Spegepølse7 μg
Makrel, rå7 μg
Makrel, filet, naturel, konserves7 μg
Rasp6.2 μg
Pop corn, traditionelle6.1 μg
Pop Corn (poppede majskærner)6.1 μg
Brie, 50+6 μg
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel6 μg
Camembert, 45+6 μg
Grahamsbrød6 μg
Camembert, 50+6 μg
Brie, 45+6 μg
Rugkerner, hele/knækkede6 μg
And, kød og skind, rå6 μg
Brie, 60+6 μg
Camembert, 30+6 μg
Banan, rå5.5 μg
Rullepølse5.3 μg
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt5.2 μg
Wienerpølse5.2 μg
Medisterpølse, røget5.2 μg
Pølse, hot dog5.2 μg
Wienerpølse, konserves5.2 μg
Wienerpølse, ristet5.2 μg
Sild, røget5.1 μg
Helleflynder, rå5 μg
Hummer, konserves5 μg
Laks, konserves5 μg
Rødtunge, rå5 μg
Helleflynder, røget5 μg
Laks, røget, udskåret5 μg
Hummer, kogt5 μg
Kuller, rå5 μg
Hvedebrød, store, med fedtrige frø5 μg
Jomfruhummer, rå5 μg
Pumpernickel5 μg
Hummer, rå5 μg
Laks, rå5 μg
Hvedebrød, bolle, grov, med fedtrige frø, industrifremstillet4.9 μg
Kødpølse4.8 μg
Bacon i tern, rå4.8 μg
Bacon i skiver, rå4.8 μg
Rugbrød, mørkt4.7 μg
Rugbrød, fuldkorn4.5 μg
Kippers i olie, konserves4.5 μg
Softrugbrød (uden fedtrige frø)4.1 μg
Sardin, i tomat, konserves4 μg
Mariekiks4 μg
Brisling (sardin), i tomat, konserves4 μg
Sardin, i olie, konserves4 μg
Småkage, uspec.4 μg
Brisling (sardin), i olie, konserves4 μg
Flûte, med fedtrige frø, industrifremstillet3.7 μg
Pølser, cocktailpølser3.7 μg
Medisterpølse, rå3.7 μg
Avocado, rå3.6 μg
Ylette naturel3.5 μg
Yoghurt med müsli3.5 μg
Yoghurt med frugt, uspec.3.5 μg
A38, acidophilus tykmælk3.5 μg
Tykmælk3.5 μg
Yoghurt med jordbær3.5 μg
Yoghurt med appelsinsaft3.5 μg
Yoghurt med peach melba3.5 μg
Yoghurt naturel3.5 μg
Kefir3.5 μg
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt3.5 μg
Yoghurt med pære og banan3.5 μg
Letmælksyoghurt med saft3.5 μg
Cultura, syrnet sødmælk3.5 μg
Gulerod, uspec., rå3.4 μg
Gulerod, dansk, rå3.4 μg
Gulerod, importeret, rå3.4 μg
Tunge, kalv, rå3.3 μg
Tunge, kalv, saltet3.3 μg
Flødechokolade3 μg
Ris, polerede, rå3 μg
Tun i tomat, konserves3 μg
Flødechokolade med nødder3 μg
Mørk chokolade3 μg
Ris, brune, rå3 μg
Sigtebrød3 μg
Grønne ærter, rå3 μg
Risengryn, grødris, polerede, rå3 μg
Rugbrød, lyst3 μg
Tomatpure, koncentreret3 μg
Tun i vand, konserves3 μg
Grønne ærter, dybfrost3 μg
Chokolade, fyldt3 μg
Salami3 μg
Lammebrissel, rå3 μg
Surbrød3 μg
Kogechokolade3 μg
Ris, parboiled, rå3 μg
Tun i olie, konserves3 μg
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt3 μg
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt2.9 μg
Bondebrød, uden fedtrige frø, industrifremstillet2.9 μg
Hvedebrød, bolle, grov, industrifremstillet2.8 μg
Flûte, groft, industrifremstillet2.8 μg
Creme Fraiche 9%2.74 μg
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg2.7 μg
Hvedebrød, groft uden fedtrige frø, uden kerner2.7 μg
Ribs, rå2.6 μg
Skinke, kogt, konserves2.6 μg
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt2.6 μg
Svinebryst, kogestykke med svær, rå2.6 μg
Svinekød , mellemkam med svær, rå2.6 μg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt2.6 μg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt2.6 μg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt2.6 μg
Skinkemignon, rå2.6 μg
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå2.6 μg
Hestekød, råt2.6 μg
Skinke, røget2.6 μg
Svinekød, halssnitte, rå2.6 μg
Skinke med skank, rå2.6 μg
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå2.6 μg
Svinekød, uspec., fedt, råt2.6 μg
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå2.6 μg
Svinebov, helt afpudset, rå2.6 μg
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå2.6 μg
Svinekød, skinketern af yderlår, rå2.6 μg
Svinekød, rullesteg af slag, rå2.6 μg
Skinke, røget, kogt2.6 μg
Bayonneskinke, udbenet2.6 μg
Svinebryst, slag, rullesteg, råt2.6 μg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå2.6 μg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå2.6 μg
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt2.6 μg
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå2.6 μg
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå2.6 μg
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå2.6 μg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå2.6 μg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå2.6 μg
Svinekam uden svær, rå2.6 μg
Svinekød, ribsteaks, rå2.6 μg
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå2.6 μg
Svinekød, uspec., magert, råt2.6 μg
Svinebryst, stegestykke med svær, rå2.6 μg
Svinemørbrad, afpudset, rå2.6 μg
Svinekød, nakkekam med svær, rå2.6 μg
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt2.6 μg
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå2.6 μg
Svinefilet, helt afpudset, rå2.6 μg
Svinekød, bov i tern, rå2.6 μg
Svinekam med svær, rå2.6 μg
Svinebov med svær, rå2.6 μg
Hamburgerryg, kogt2.5 μg
Sigtemel2.5 μg
Solbær, rå2.4 μg
Tyttebær, rå2.4 μg
Røget svinefilet2.3 μg
Hvedebrød, bolle, italiensk, industrifremstillet2.1 μg
Hjerte, okse, råt2 μg
Høne, kød, rå2 μg
Kalkun, kød og skind, rå2 μg
Kylling, kød og skind, rå2 μg
Tunge, svin, rå2 μg
Skummetmælk, økologisk2 μg
Tunge, svin, saltet2 μg
Høne, kød og skind, rå2 μg
Kalkun, kød, rå2 μg
Cacaoskummetmælk2 μg
Sødmælk (UHT)2 μg
Gedemælk2 μg
Hvedebrød, bolle, fin, industrifremstillet2 μg
Kalkunkød, hakket, råt2 μg
Hasselnød, tørret2 μg
Paranød2 μg
Kylling, kød, rå2 μg
Skummetmælk2 μg
Blodpølse2 μg
Tunge, okse, rå2 μg
Cacaoskummetmælk (UHT)2 μg
Hamburgerryg, røget2 μg
Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk)1.91 μg
Rundstykke1.9 μg
Franskbrød1.9 μg
Grovfranskbrød1.9 μg
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå1.9 μg
Hindbær, dybfrost1.9 μg
Hindbær, rå1.9 μg
Pølsebrød1.9 μg
Rundstykke, spansk1.9 μg
Hvedemel1.9 μg
Hvedebrød, fint, store1.9 μg
Hvedekerner, hele/knækkede1.9 μg
Hvedebrød, store, italiensk1.9 μg
Fiberbrød1.9 μg
Jordbærmarmelade1.8 μg
Hindbærmarmelade1.8 μg
Hyldebær, rå1.8 μg
Emmentaler, 45+1.7 μg
Ymer naturel1.7 μg
Gruyere, 45+1.7 μg
Chesire, 50+1.7 μg
Cheddar, 50+1.7 μg
Kørvel, hakket, dybfrost1.6 μg
Kørvel, rå1.6 μg
Spinat, hakket, dybfrost1.6 μg
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg1.6 μg
Spinat, rå1.6 μg